До 10 травня приймаються заявки на конкурс серед викладачів журналістики «Новітні медіа у вузах України»

21 Квітня 2011
12637
21 Квітня 2011
15:57

До 10 травня приймаються заявки на конкурс серед викладачів журналістики «Новітні медіа у вузах України»

12637
До 10 травня приймаються заявки на конкурс серед викладачів журналістики «Новітні медіа у вузах України»

21 квітня 2011 року стартував конкурс на участь у проекті «Новітні медіа у вузах України».

 

Метою проекту є навчання викладачів журналістських вузів та кафедр викладанню online-журналістики задля запровадження навчального курсу новітніх медіа в українських вузах. Навчання проводитимуть найкращі українські та закордонні викладачі.

 

Навчання відбуватиметься у вигляді дво- або триденних модулів протягом 8 місяців. Кожний модуль присвячений різним аспектам/проблемам створення контенту та розповсюдження його серед аудиторій.

 

Для участі у відкритому конкурсі апліканти мають надати заповнену аплікаційну форму, де зазначається рівень освіти апліканта, його викладацький досвід, рівень володіння комп'ютером та рівень знання англійської мови.

 

Навчальна програма базується на проекті фонду Ріната Ахметова «Розвиток України» та Національного університету «Києво-Могилянська академія» «Журналістика цифрового майбутнього», що успішно реалізується з 2007 року серед журналістів України. Інвестиції фонду «Розвиток України» у проект склали вже понад 1 млн. 300 тис. доларів США.

 

Заявки приймаються до 10 травня 2011 року (включно). Співбесіда із членами Приймальної комісії відбудеться 15-25 травня.

 

Навчання на проекті є безкоштовним.

 

Контактна особа:
Олександр Власенко - керівник проектів напрямку «Освіта» фонду Ріната Ахметова «Розвиток України»
тел. +38 (044) 502-52-16; e-mail: avlasenko@fdu.org.ua.

 

Більше про проекти - на сайті http://j-school.kiev.ua.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12637
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду