11 березня – прес-конференція щодо проекту «Уїк-енд з ARTE»

9 Березня 2011
4128
9 Березня 2011
13:05

11 березня – прес-конференція щодо проекту «Уїк-енд з ARTE»

4128
11 березня  –  прес-конференція щодо проекту «Уїк-енд з ARTE»

у п'ятницю 11 березня о 18.00 у Червоному залі кінотеатру «Київ», що на вул. Червоноармійській, 19, відбудеться прес-конференція щодо проекту «Уїк-енд з ARTE».


Посольство Франції та Посольство Німеччини в Україні, Французький інститут в Україні та Ґете-Інститут представлять спільний із суспільним телеканалом триденний проект.


Телеканал ARTE був створений 1992 року спільними зусиллями французів та німців у прагненні надати співпраці між двома країнами нового культурного виміру. Телеканал ARTE, орієнтований на європейську та міжнародну спільноту, веде мовлення зі Страсбурга одночасно французькою та німецькою мовами. Він фінансується спільно обома країнами. Основні вісі його програм - це мистецтво та культурне розмаїття. Вимогливість до якості роблять цей канал надзвичайним.
Долаючи інституційні європейські кордони, починаючи з 2003 року ARTE веде співпрацю з Першим національним телеканалом України, НТУ. В рамках цієї взаємодії НТУ щорічно одержує  близько 50 годин документальних фільмів виробництва ARTE France для показу українською мовою. Політика співпраці, що її провадить ARTE France, якомога ширше залучає суспільні телеканали Південно-Східної та Східної Європи, країн Кавказу та Курдистану.
 
Вперше до України завітають: Готтфрід Лангенштайн, віце-президент телеканалу ARTE та Жером Клеман, президент ARTE France і колишній президент ARTE. Ви зможете особисто поставити питання щодо унікального європейського франко-німецького телеканалу. Директор Гете-Інституту пані Вера Багальянц та Директор Французького інституту пані Анн Дюрюфле, Віце-Президент Першого Національного каналу Валід Арфуш розкажуть про важливість співпраці та популяризації досвіду існування такого телеканалу на європейському просторі.   

 
Акредитуватися можна до 10 березня (12.00) за електронною адресою contact@ifu.kiev.ua або за телефонами: 482 23 71, 482 06 72.


Після прес-конференції - коктейль з нагоди відкриття проекту у присутності французького режисера Жана-Поля Лілієнфельда та німецького кіносценариста Рольфа Базедо.

З програмою прес-конференції можна ознайомитися тут.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4128
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду