На танцювальному «Євробаченні» Україну представлятимуть фіналісти шоу «Танцюють всі!»

14 Лютого 2013
5097
14 Лютого 2013
11:30

На танцювальному «Євробаченні» Україну представлятимуть фіналісти шоу «Танцюють всі!»

5097
На танцювальному «Євробаченні» Україну представлятимуть фіналісти шоу «Танцюють всі!»

НКТУ назвала імена двох претендентів, які представлятимуть Україну на конкурсі молодих танцюристів «Євробачення - 2013». Ними стали фіналісти шоу «Танцюють всі!» Віталій Савченко (фіналіст 4 сезону) та Микита Василенко (фіналіст 5 сезону).

 

Про це стало відомо під час прес-конференції, яку організувала НКТУ 13 лотого у Жовтневому палаці.

 

Генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф повідомив, що Перший національний вирішив об'єднати зусилля з телеканалом СТБ.

 

«Оскільки у телеканалу СТБ є колосальний досвід роботи с танцюристами, ми разом обрали двох претендентів, і я впевнений, що одному з них вдасться гідно представити нашу країну», - сказав Єгор Бенкендорф.

 

На думку заступника генерального директора НКТУ Валіда Арфуша, Україна має великі шанси на перемогу в танцювальному «Євробаченні».

 

«Я великий фанат шоу «Танцюють всі!». Той факт, що саме учасники цієї програми будуть представляти Україну на танцювальному «Євробаченні» це не лише велика честь для нас, а й великий шанс для України», - сказав Валід Арфуш.

 

Підготовкою представників України до танцювального «Євробачення» займається хореограф-постановщик Тетяна Денисова, яка тривалий час входила до складу журі проекту «Танцюють всі!».

 

«Ми тренуємося по 5 годин на день з кожним учасником окремо. Ми готуємо два абсолютно різних сольних виступи, які відповідатимуть характеру наших виконавців. Для Віталіка Савченка ми обрали філософську тему по мотивам історії Бенджаміна Батона - це танець про швидкоплинність життя. Для Микити Василенко ми обрали історію про непереможного воїна за легендою про Спартака»,  - розповіла Тетяна Денисова.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», фінал танцювального «Євробачення-2013» відбудеться 14 червня 2013 року у Гданську (Польща). За звання кращого танцюриста Європи змагатимуться представники 12 країн. Фінал конкурсу пройде у Балтійському театрі опери і танцю.

 

Пряму трансляцію Eurovision Young Dancers здійснить Перший національний.

 

Вероніка Коробенюк для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5097
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду