detector.media
14.02.2013 11:30
На танцювальному «Євробаченні» Україну представлятимуть фіналісти шоу «Танцюють всі!»

НКТУ назвала імена двох претендентів, які представлятимуть Україну на конкурсі молодих танцюристів «Євробачення - 2013». Ними стали фіналісти шоу «Танцюють всі!» Віталій Савченко (фіналіст 4 сезону) та Микита Василенко (фіналіст 5 сезону).

 

Про це стало відомо під час прес-конференції, яку організувала НКТУ 13 лотого у Жовтневому палаці.

 

Генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф повідомив, що Перший національний вирішив об'єднати зусилля з телеканалом СТБ.

 

«Оскільки у телеканалу СТБ є колосальний досвід роботи с танцюристами, ми разом обрали двох претендентів, і я впевнений, що одному з них вдасться гідно представити нашу країну», - сказав Єгор Бенкендорф.

 

На думку заступника генерального директора НКТУ Валіда Арфуша, Україна має великі шанси на перемогу в танцювальному «Євробаченні».

 

«Я великий фанат шоу «Танцюють всі!». Той факт, що саме учасники цієї програми будуть представляти Україну на танцювальному «Євробаченні» це не лише велика честь для нас, а й великий шанс для України», - сказав Валід Арфуш.

 

Підготовкою представників України до танцювального «Євробачення» займається хореограф-постановщик Тетяна Денисова, яка тривалий час входила до складу журі проекту «Танцюють всі!».

 

«Ми тренуємося по 5 годин на день з кожним учасником окремо. Ми готуємо два абсолютно різних сольних виступи, які відповідатимуть характеру наших виконавців. Для Віталіка Савченка ми обрали філософську тему по мотивам історії Бенджаміна Батона - це танець про швидкоплинність життя. Для Микити Василенко ми обрали історію про непереможного воїна за легендою про Спартака»,  - розповіла Тетяна Денисова.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», фінал танцювального «Євробачення-2013» відбудеться 14 червня 2013 року у Гданську (Польща). За звання кращого танцюриста Європи змагатимуться представники 12 країн. Фінал конкурсу пройде у Балтійському театрі опери і танцю.

 

Пряму трансляцію Eurovision Young Dancers здійснить Перший національний.

 

Вероніка Коробенюк для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY