Новий канал розпочинає зйомки «Педан Притула шоу»

4 Лютого 2013
5306
4 Лютого 2013
11:19

Новий канал розпочинає зйомки «Педан Притула шоу»

5306
Новий канал розпочинає зйомки «Педан Притула шоу»

5 лютого Новий канал розпочинає зйомки авторського проекту Олександра Педана та Сергія Притули «Педан Притула шоу». Про це йдеться на сторінці каналу у Facebook.

 

Для участі у першому випуску програми канал запрошує глядачів. Щоб взяти участь у зйомках необхідно відправити повідомлення/лист на адресу zriteli@novy.tv, в якому вказати ім'я, прізвище, вік, контактний телефон та прикріпити своє фото. Листи приймають лише від повнолітніх.

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа», «Педан Притула шоу» вийде вийде на Новому каналі в березні. Шоу створює творче об'єднання Олени Маторіної. Ведучі Олександр Педан і Сергій Притула виступають також у якості креативних продюсерів шоу і беруть участь у розробці програми

 

«Педан Притула шоу» за форматом має бути актуальним late night show, що виходитиме щотижня. Ведучі аналізуватимуть та жартуватимуть на тему головних подій у країні та світі. День і слот проекту поки не відомі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5306
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Квастарас
4103 дн. тому
Чергове дебільне шоу! Як же ви дістали своїми сумнівними проєктами! Годі розважати біомассу, час впихувати у кумполи якусь корисну інформацію!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду