«Кулінарна династія-2» стартує на СТБ 14 лютого

25 Січня 2013
7324
25 Січня 2013
19:09

«Кулінарна династія-2» стартує на СТБ 14 лютого

7324
«Кулінарна династія-2» стартує на СТБ 14 лютого

14 лютого на телеканалі СТБ стартує другий сезон проекту «Кулінарна династія». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Ведучі проекту - Дмитро Танкович та Ектор Хіменес-Браво. Кулінарне шоу вийде в ефір о 22.25.

 

Формат другого сезону «Кулінарної династії» відрізняється від першого: тепер у кожній програмі між собою будуть боротися дві зоряні родини.

 

Кожна сім'я у програмі проходить три різних конкурси, за які судді (вони ж ведучі) виставляють бали за такими критеріями: командна робота, смак страви, презентація страви. Сім'ї, які за результатами змагань наберуть найбільше балів, виходять до півфіналу , а потім - у фінал. Сім'я, яка стане переможцем, отримає кубок «Кулінарної династії».

 

«Наші конкурси відрізняються великою кількістю гумору й дозволяють розкрити взаємовідносини всередині сім'ї, дізнатися про приховані конфлікти і про рівень взаєморозуміння в сім'ях зірок», - розповів Володимир Турич, директор творчого об'єднання, що випускає проект.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», у «Кулінарній династії-2» «холостяк-1» Максим Чмерковський змагатиметься з «холостяком-2» Френсісом Метью. При цьому Чмерковський вийде на кулінарну дуель із суперником разом зі своєю мамою та тіткою, Метью - з мамою та сестрою.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7324
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Апчхи
4108 дн. тому
http://volshebnaya-planeta.ru
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду