detector.media
25.01.2013 19:09
«Кулінарна династія-2» стартує на СТБ 14 лютого

14 лютого на телеканалі СТБ стартує другий сезон проекту «Кулінарна династія». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Ведучі проекту - Дмитро Танкович та Ектор Хіменес-Браво. Кулінарне шоу вийде в ефір о 22.25.

 

Формат другого сезону «Кулінарної династії» відрізняється від першого: тепер у кожній програмі між собою будуть боротися дві зоряні родини.

 

Кожна сім'я у програмі проходить три різних конкурси, за які судді (вони ж ведучі) виставляють бали за такими критеріями: командна робота, смак страви, презентація страви. Сім'ї, які за результатами змагань наберуть найбільше балів, виходять до півфіналу , а потім - у фінал. Сім'я, яка стане переможцем, отримає кубок «Кулінарної династії».

 

«Наші конкурси відрізняються великою кількістю гумору й дозволяють розкрити взаємовідносини всередині сім'ї, дізнатися про приховані конфлікти і про рівень взаєморозуміння в сім'ях зірок», - розповів Володимир Турич, директор творчого об'єднання, що випускає проект.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», у «Кулінарній династії-2» «холостяк-1» Максим Чмерковський змагатиметься з «холостяком-2» Френсісом Метью. При цьому Чмерковський вийде на кулінарну дуель із суперником разом зі своєю мамою та тіткою, Метью - з мамою та сестрою.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY