У першому випуску нового шоу Анни Безулик на «Інтері» говоритимуть про розподіл багатств

25 Січня 2013
6500
25 Січня 2013
12:48

У першому випуску нового шоу Анни Безулик на «Інтері» говоритимуть про розподіл багатств

6500
У першому випуску нового шоу Анни Безулик на «Інтері» говоритимуть про розподіл багатств

 Темою першого випуску нового ток-шоу Анни Безулик «Справедливість» на телеканалі «Інтер» буде «Справедливий розподіл багатств». Про  повідомляє прес-служба каналу.

 

Гостями у студії стануть перший заступник глави Адміністрації Президента України Ірина Акімова, заступник голови депутатської фракції «Батьківщина» Сергій Соболєв, колишній заступник голови Ради міністрів АР Крим та депутат (фракція «Батьківщина») Андрій Сенченко, голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін, доктор економічних наук, професор Олексій Плотніков, заступник голови комітету з питань соцполітики і праці Павло Розенко (фракція «УДАР Віталія Кличка»), президент Центру економічного розвитку Олександр Пасхавер, президент ГО «Реформаторський клуб» Іскандер Хісамов, керівник інформаційного агентства «Главком» Віктор Шлінчак, власний кореспондент «Новой газеты» в Києві Ольга Мусафірова.

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа», нове суспільно-політичне ток-шоу «Справедливість» з Анною Безулик стартує на «Інтері» 25 січня і виходитиме одразу після «Подробностей» у слоті 20.35-22.35.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6500
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ося
4117 дн. тому
Який жах! На 5-му цю "Без" не дивився, канал не приймався у моїй зоні. Думав, з роками ведуча порозумнішала. Що ж це робиться з "Інтером"?
rexвід
4118 дн. тому
Повна фігня! Кисельов був галіми, а це ще галімєє) Шрайк правий- http://blogs.pravda.com.ua/authors/shrike/5102de2a29a35/
Г.Б.
4118 дн. тому
Крім Мусафірової решта приручені або роботи. Думалось, що "Безума" запросить до старту нової програми не пасхаверо-соболє-добкіних. Ганнуся, від тебе чекали більшого! Відправляй Мілявського на пенсію, інакше цей сіон збудує ще один телекібуц на новій території. Невже твоє псевдо має підстави, а без цього розумника й кроку не ступиш?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду