Прем’єра серіалу «Шерлок» підвищила частку каналу «1+1» (ДОПОВНЕНО)

16 Січня 2013
8528
16 Січня 2013
12:38

Прем’єра серіалу «Шерлок» підвищила частку каналу «1+1» (ДОПОВНЕНО)

8528
Прем’єра серіалу «Шерлок» підвищила частку каналу «1+1» (ДОПОВНЕНО)

15 січня прем'єра  серіалу ВВС «Шерлок» на телеканалі «1+1» взяла рейтинг  5,43%, частку 14,28%  за комерційною аудиторією 18-54, вибірка «Вся Україна».

 

За вибіркою «50 тис.+» показники нижчі - рейтинг 4,56%, частка 13,19%.

 

Перша серія «Шерлока» вийшла у слоті 20.05-22.05 і підвищила його показники , адже у будні (8-11 січня) минулого тижня канал «1+1» мав частку 11,34% за «Всією Україною» та 10,14% за «50 тис.+».

 

«1+1» за період 7-13 січня мав частку 11,06% за «Всією Україною» та 8,92% за «50 тис.+».

 

Наразі «1+1» показує перший сезон серіалу «Шерлока» - три півторагодинні серії у власному озвучуванні каналу українською мовою. Перші серії будуть показані 15, 16 і 17 січня о 20.10. Згодом канал планує випустити в ефір й другий сезон серіалу (також три серії).

 

Події серіалу розгортаються у наші дні у сучасному Лондоні, в основі кожної серії - дещо змінений сюжет з оповідань Артура Конан Дойла. Шерлок Холмс та його новий знайомий Джон Ватсон розслідують загадкові злочини, користуючись усіма досягненнями XXI століття: нотатки на клаптиках паперу змінились на мобільні телефони, мемуари доктора Ватсона - на блог в інтернеті, а улюблена люлька Холмса - на нікотинові пластирі. Але незмінним залишився головний ворог Шерлока - не менш геніальний Джеймс Моріарті.

 

«Серіал «Шерлок» цікавий різним людям, його дивляться різні верстви населення. Звичайно, закоханим у російські мильні опери важко буде зрозуміти, що герої Конан Дойла живуть у сьогоденні. А хтось навпаки дивиться, бо вже знає, що це - крута штука. Літні люди, які люблять радянського Шерлока, дивляться, щоб порівняти. У кожного - свої мотиви», - сказав Андрій Алфьоров, голова кіноредакції каналу «1+1».

 

Головні ролі в картині зіграли відомі британські актори Бенедикт Камбербетч і Мартин Фріман. Серіал став культовим у Великобританії (перший сезон вийшов в ефір влітку 2010 року), телеглядачі очікують виходу в ефір третього сезону, зйомки якого розпочнуться у лютому 2013 року. На російському «Первом канале» телесеріал у власному озвучуванні телеканалу транслювався у вересні 2010 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8528
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду