НТН продовжить проект Кричевського та запустить нову програму - «Хвороби-вбивці»

10 Грудня 2012
5108
10 Грудня 2012
12:46

НТН продовжить проект Кричевського та запустить нову програму - «Хвороби-вбивці»

5108
НТН продовжить проект Кричевського та запустить нову програму - «Хвороби-вбивці»

У 2013 році телеканал НТН запустить  продовження  документального циклу з Гаріком Кричевським «Круті 2000-ні» та новий проект «Хвороби вбивці». Про це йшлось на презентації  групи каналів «Інтер».

 

«Круті 2000-ні» - це продовження циклу  «Круті 90-ті», у якому крізь призму біографії співака шансону Гарика Кричевського розповідається про життя у 1990-х роках. Кожен випуск програми присвячений гучним, скандальним і комічним подіям одного року останнього десятиліття XX століття.  Останній випуск «Крутих 90-х» має вийти на НТН напередодні Нового року.

 

«Хвороби-вбивці» - це дослідницький проект каналу, у кожному випуску якого розповідатиметься про «історію однієї хвороби».

 

«Ми розкажемо вам правду, яку медики воліють приховати, складемо медичну  мозаїку, яку до нас ніхто не робив. Кожна серія реальні історії реальних людей», - йдеться у повідомленні каналу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5108
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду