ТЕТ знімає адаптацію скетчкому за форматом What if

7 Грудня 2012
7364
7 Грудня 2012
14:34

ТЕТ знімає адаптацію скетчкому за форматом What if

7364
ТЕТ знімає адаптацію скетчкому за форматом What if

ТЕТ розпочав зйомки  скетчкому «Що якщо?» за голландським форматом What if. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Виробництво проекту здійснює на замовлення ТЕТ «Роги і копита продакшн». Кожен епізод серіалу об'єднує декілька не пов'язаних між собою історій, розвиток яких починається з питання «Що якщо?». Наприклад, що було б, якби наречених купували на кілограми, «Титанік» - не затонув, а Микола Азаров - залишався прем'єр міністром України до 2030 року? Щоб відповісти на питання, у творців кожного сюжету не більше 3,5 хвилин.

 

Усі ситуації і персонажі в «Що якщо?» взяті з життя, повідомляє телеканал.

 

Над виробництвом серіалу дві групи: одна - під керівництвом режисера Івана Сауткіна, другу очолює його колега - Іван Ясній.

 

Іван Сауткін зазначив, що навмисно не дивився оригінальний проект, щоб зробити максимально унікальний, несхожий ні на що продукт.

 

 «Проект цікавий тим, що це не просто набір скетчів, а якісне короткометражне кіно Весь виробничий процес такий же, як у кінематографі. Кожен епізод заснований на смішний, часом абсурдної історії, яку актори переживають дуже правдоподібно і природно, ніби тільки так і ніяк інакше може бути в житті», - переконаний пан Ясний.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7364
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
cc
4166 дн. тому
Два Ивана...вроде и опытные люди должны быть.., но подходят к съемочному процессу как студенты первого курса. Организации ноль, понимания процесса тоже ноль. Пожелаю конечно успехов и хоть какого то просветления в вопросах как нужно организовывать съемочный процесс. Иначе "кина не будет"... ..Выводы сделаны после общения со съемочной группой.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду