Костянтин Стогній зняв для каналу ICTV фільм «Кінець світу»

30 Листопада 2012
10324
30 Листопада 2012
11:27

Костянтин Стогній зняв для каналу ICTV фільм «Кінець світу»

10324
Костянтин Стогній зняв для каналу ICTV фільм «Кінець світу»

12 грудня ICTV покаже новий авторський фільм  ведучого «Надзвичайних новин» Костянтина Стогнія «Кінець світу». Про це йдеться на сайті каналу.

 

У стрічці автор, за інформацією каналу, намагався відкрити містичні таємниці древнього народу майя та спробував дати відповідь, чи буде насправді кінець світу 21 грудня 2012 року.

 

7 грудня, перед прем'єрою, Костянтин Стогній о 12 годині на сайті my.ictv.ua візьме участь у веб-конференції. А з 7 по 18 грудня ведучий  проведе благодійний інтернет-аукціон:  на продаж буде виставлено 12 лотів - атрибутів культури майя.

 

Вторговані  кошти підуть на придбання унікальної бібліотеки та фотоархіву для Учбово-наукового Мезоамериканського центру ім. Ю.В.Кнорозова, який займається дослідженням стародавніх американських народів, в тому числі майя.

 

Нагадаємо, Костянтин Стогній написав книгу «Скарби майя та кінець світу».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10324
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
арра
4171 дн. тому
А повезло таки иств владельцу,такого профи у себя держат.Любой канал позавидует.Я бы ему платил тысяч 50$ в месяц.
Мария
4171 дн. тому
Всегда нравился Стогний.Настоящий мужчина и интеллигентный человек.
гусь
4171 дн. тому
Где будет аукцион?Срочно напишите.
бугай
4171 дн. тому
Совершенно правильно.Любая полувоенная организация направлена в первую очереь на подавление психики и личности.Вот он сейчас только и начал аоткрывать свой талант писателя и путешественника.И здорово я вам скажу получается.Посмотрите его фильмы н а ютубе хотя бы
левит
4171 дн. тому
как не день,то Стогний что то новенькое приподносит.Вот неуемный наш путешественник.А сколько мог всего еще написать раньше...эээх,такой талант мог пропасть)))
Боссанова
4171 дн. тому
Уважаемый Стогний!А вещи будут тез времен еще или современные на аукционе ?И как увидеть до аукциона список и фото вещей?
Рома
4171 дн. тому
А какие вещи из атрибуотов Майя будут на аукционе кто подскажет ?Спасибо
Май
4171 дн. тому
Вот это круто.Такой проект давно все ждали
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду