У конкурсі Асоціації польських журналісті в перемогли матеріали сайтів ДеПо.ua та «Четверта влада», і каналу «1+1»

17 Жовтня 2012
2894
17 Жовтня 2012
15:20

У конкурсі Асоціації польських журналісті в перемогли матеріали сайтів ДеПо.ua та «Четверта влада», і каналу «1+1»

2894
У конкурсі Асоціації польських журналісті в перемогли матеріали сайтів ДеПо.ua та «Четверта влада», і каналу «1+1»

У конкурсі Асоціації польських журналістів перемогла Юлія Абібок за текст «Глубокая депрессия» (сайт). Про це йдеться у повідомленні організаторів.

 

Друге місце посіла Валентина Куць за текст «Волиняни переплачують сотні гривень за закордонний паспорт» (Рівненсько-Волинський аналітичний портал «Четверта влада»), а третє Ольга Кашпор за «Сюжет до дня незалежності України» (телеканал «1+1»).

 

Лауреати були визначені 15-16 жовтня у Варшаві під час конференції «ЗМІ в Україні: проблеми і можливості».

 

Учасники конференції заслухали звіт про корупцію в українській Державній автоінспекції, підготовлений «Дорожнім контролем», а також доповіді «Про ситуацію в ЗМІ України» голови НСЖУ Олега Наливайка та голови НМПУ Юрія Луканова. Та прийняли спільну заяву до майбутнього складу парламенту, із закликом підтримувати ідею свободи слова та вільних ЗМІ.

 

«У порівнянні з виборчими перегонами у наших країн-сусідів ситуація в медіа-просторі України кардинально відрізняється, у наших журналістів немає почуття страху перед владою, а влада прагне визнання світовою та європейськими спільнотами результатів парламентських виборів», - наголосив пан Наливайко.

 

А голова Асоціації журналістів Польщі Кшиштоф Сковронскі заявив, про наміри звернутись до міністерства іноземних справ Польщі з пропозицією скасувати візи для українських журналістів тому що, «ми повинні починати жити в одному світі».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2894
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду