detector.media
17.10.2012 15:20
У конкурсі Асоціації польських журналісті в перемогли матеріали сайтів ДеПо.ua та «Четверта влада», і каналу «1+1»

У конкурсі Асоціації польських журналістів перемогла Юлія Абібок за текст «Глубокая депрессия» (сайт). Про це йдеться у повідомленні організаторів.

 

Друге місце посіла Валентина Куць за текст «Волиняни переплачують сотні гривень за закордонний паспорт» (Рівненсько-Волинський аналітичний портал «Четверта влада»), а третє Ольга Кашпор за «Сюжет до дня незалежності України» (телеканал «1+1»).

 

Лауреати були визначені 15-16 жовтня у Варшаві під час конференції «ЗМІ в Україні: проблеми і можливості».

 

Учасники конференції заслухали звіт про корупцію в українській Державній автоінспекції, підготовлений «Дорожнім контролем», а також доповіді «Про ситуацію в ЗМІ України» голови НСЖУ Олега Наливайка та голови НМПУ Юрія Луканова. Та прийняли спільну заяву до майбутнього складу парламенту, із закликом підтримувати ідею свободи слова та вільних ЗМІ.

 

«У порівнянні з виборчими перегонами у наших країн-сусідів ситуація в медіа-просторі України кардинально відрізняється, у наших журналістів немає почуття страху перед владою, а влада прагне визнання світовою та європейськими спільнотами результатів парламентських виборів», - наголосив пан Наливайко.

 

А голова Асоціації журналістів Польщі Кшиштоф Сковронскі заявив, про наміри звернутись до міністерства іноземних справ Польщі з пропозицією скасувати візи для українських журналістів тому що, «ми повинні починати жити в одному світі».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY