Невідомі з джипа побили машину знімальної групи «Надзвичайних новин»

4 Вересня 2012
9958
4 Вересня 2012
19:52

Невідомі з джипа побили машину знімальної групи «Надзвичайних новин»

9958
Стогній з'ясовує подробиці і причини
Невідомі з джипа побили машину знімальної групи «Надзвичайних новин»

Увечері 4 вересня на Індустріальному мосту в Києві джип, який переслідував машину знімальної групи «Надзвичайних новин» каналу ICTV, заблокував «Шкоду» журналістів. Із джипа вийшли люди і саперними лопатками побили машину. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив ведучий «Надзвичайних новин» Костянтин Стогній.

 

Знімальна група, за інформацією пана Стогнія, записала номер джипа. Водій займається викликом міліції.

 

Подробиці інциденту і його причини Костянтину Стогнію поки не відомі.

 

«Ось останнім часом мене часто запитували, чи не боїмося давати різкі матеріали проти чиновників та інших негідників... Не боїмося і розберемося! Заради об'єктивності скажу, що допускаю різні версії цієї історії. Наприклад, крутелику із джипа не сподобалася манера їзди водія (я забороняю їм порушувати ПДР). Може ще щось», - написав Костянтин Стогній.

 

«Детектор медіа» не вдалося додзвонитися до пана Стогнія. У Facebook він написав, що поки не розбереться - коментувати нічого не буде.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9958
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
trusardi
4304 дн. тому
таких гадов нужно лишать гражданства и высылать н анеобитаемый остров,чтоб они там друг друга гасили лопатами до ус...чки
маврикий
4304 дн. тому
Не только наказать ,а еще заставить купить новую машину, а эту им отдать,уроды,нелюди
elto
4304 дн. тому
Это тревожный звонок.Нужно образцово наказать и лишить прав
etika
4304 дн. тому
Совсем страх потеряли гады.как можно быть такими животными ?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду