«Інтер» купив права на трансляцію матчів збірної України з футболу до 2014 року

4 Вересня 2012
8815
4 Вересня 2012
16:43

«Інтер» купив права на трансляцію матчів збірної України з футболу до 2014 року

8815
Транслюватиме відбіркові матчі на Чемпіонат світу 2014 і товариські
«Інтер» купив права на трансляцію матчів збірної України з футболу до 2014 року

Телеканал «Інтер» транслюватиме всі товариські матчі збірної України та її відбіркові матчі на Чемпіонат світу 2014 року. Відповідний договір про ексклюзивні права на трансляцію всіх матчів національної збірної до 2014 року підписали «Інтер» і ПрАТ «Україна футбол інтернешнл», ексклюзивний комерційний агент Федерації футболу України, повідомляє прес-служба каналу.

 

Вартість угоди сторони не розголошують.

 

Раніше «Інтер» транслював товариські матчі збірної до початку Чемпіонату Європи 2012 року. У червні «Інтер» заявляв, що продовжив на півроку співпрацю з Федерацією футболу України на трансляцію матчів збірної. 

 

Генеральний директор «Україна футбол інтернешнл» Олег Шкреба вважає «абсолютно природним» продовження співпраці з «головним каналом країни». «"Інтер" впевнено посідає перше місце в списку телевізійних каналів України, що дає нам абсолютну впевненість у правильності нашого вибору», - зазначив пан Шкреба.

 

Футбольний сезон на «Інтері» відкриє матч між національними збірними Англії та України, що відбудеться 11 вересня в Лондоні, на стадіоні «Вемблі» о 22:00 (за київським часом).

 

«Збірна України не брала участі в офіційних матчах (за винятком трьох матчів на Євро-2012) вже майже три роки. А напруга в таких іграх значно перевищує напругу в матчах товариських. І це дивовижно, що наша команда починає свій шлях на Чемпіонат світу 2014 саме протистоянням з англійцями. Адже кожен уболівальник пам'ятає поєдинок проти збірної Англії на Євро-2012. І той незарахований гол у ворота англійців, і всі свої емоції з цього приводу»- коментує Сергій Долбілов, керівник редакції документальних та спортивних проектів телеканалу« Інтер».

 

До кінця 2012 року «Інтер» також транслюватиме матчі:

Молдова - Україна, 12.10.12;

Україна - Чорногорія, 16.10.12;

Болгарія - Україна, 14.11.12.

 

Нагадаємо, що матчі Євро-2012 транслювали Перший національний, «Україна» і «Футбол».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8815
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
bybamara
4260 дн. тому
to глядач: не знаю чому тобі здалось щось тут награним, якось і дивно. З приводу в прямий ефір, так і справді це буде його перевіркою. А от який буде результат невідомо. В цього коментатора я б відзначив легкість подачі інформації, поставлений голос, хороша українська; а мініснув би - перебір з святкуванням голу, вийшло аж занадто емоційним. На жаль чи на щастя ми з ним не знайомі.
Глядач
4260 дн. тому
to bybamara: а в чому сила цього коментатора Буська? в тому, що сидить вдома, закачує відео з нету, начитує його по кілька разів, а потім викладає в ютюб? Кинути його разочок в прямий ефір - обкакався би швидко... те що я почув - абсолютне штучне! Все награно, все примітивно.. якщо коментатор цей такий крутий, чому ж його ні 2+2, ні Футбол досі не запросили? там всі сліпі? bybamara - ти і є Вова Бусько?!!!!
bybamara
4261 дн. тому
http://www.youtube.com/watch?v=xPp0oD-GrUY Випадково побачив цей коментар, ніколи в ефірі не чув його, а хотілось би.
fcw
4262 дн. тому
Новина приємна щодо покриття сигналу, це вам не ТРК"Україна". Єдине, що хвилює - низький професіоналізм інтер-коментаторів. На такі матчі варто все ж, піти на такий крок, як запрошення більш фахових коментаторів. Поки що, рівень інтер-коментаторів явно поступається рівневі самої події...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду