Черкаська ОДТРК «Рось» запустить два прямоефірних ток-шоу

31 Серпня 2012
7751
31 Серпня 2012
15:45

Черкаська ОДТРК «Рось» запустить два прямоефірних ток-шоу

7751
І переформатує програми про здоров'я та ЖКГ
Черкаська ОДТРК «Рось» запустить два прямоефірних ток-шоу

Незабаром на Черкаській ОДТРК «Рось» у прямому ефірі виходитимуть два великі ток-шоу - політичне «Країна, яка нам потрібна» та молодіжне «Без бар'єрів». Про це «Детектор медіа» повідомила генеральний директор Черкаської ОДТРК Лариса Єфремова.

 

У ток-шоу «Країна, яка нам потрібна» розглядатимуться суспільно важливі теми: освіта, медицина, соціальні питання.

 

Молодіжне ток-шоу «Без бар'єрів», за словами Лариси Єфремової, буде так званою «молодіжною облрадою». Перед молоддю будуть поставлені питання, які не вирішила облрада. Команда молодих людей спробує презентувати своє бачення у вирішенні цих проблем, а експерти в студії будуть оцінювати, чи ці ідеї можливо втілити і чи дадуть вони бажаний результат.

 

На телеканалі «Рось» відбулося також переформатування програм про здоров'я та ЖКГ. Відтепер програму «Будьмо здорові» вестимуть не журналісти, а два лікарі. У програмі «Комунальний сектор» гості студії звітувативатимуть, як буде вирішуватися та чи інша проблема.

 

Зміни відбулися і на радіо «Рось-ФМ». Раніше на радіо програми виходили в запису, а зараз колектив цілодобово працює в прямому ефірі, з'явились нові ведучі та програми. На радіо будуть транслювати лише власний продукт.

 

«Я гарантую, що наше радіо буде найкращим в Україні. Я була програмним директором всеукраїнської радіомережі "Мелодія" , тому я знаю, що говорю.  У нас дуже цікавий програмний контент, багато програм і інформаційних, і розважальних, і освітніх», - прокоментувала Лариса Єфремова.

 

Нагадаємо, що в серпні Черкаська ОДТРК «Рось» модернізувала технічне оснащення. Відтепер у телерадіокомпанії три нові студії, одна з яких - студія-трансформер, що замінятиме 14 знімальних майданчиків.

 

Вікторія Білаш, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7751
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду