Сергій Тихий став головредом «Крымской газеты»

25 Травня 2012
9636
25 Травня 2012
15:12

Сергій Тихий став головредом «Крымской газеты»

9636
«Крымская газета» - приватне російськомовне щоденне видання
Сергій Тихий став головредом «Крымской газеты»

Сергій Тихий, який раніше був шеф-редактором «Газеты по-киевски», став головним редактором щоденного друкованого видання «Крымская газета». Цю інформацію він підтвердив «Детектор медіа» особисто.

 

«Крымская газета» - приватне російськомовне видання, існує з 1934 року, розповсюджується в Криму. За словами Сергія Тихого, наклад в залежності від дня тижня коливається від 70-ти до 80-ти тисяч примірників. «Власниками газети є люди, які раніше працювали в цьому виданні», - сказав Сергій Тихий.

 

За свою історію газета декілька разів змінювала назву: «Всесоюзная здравница», «Курортные известия», Сталинское знамя», «Курортная газета», «Советский Крым», «Курортный Крым», «Крымская газета».

 

«З 1 листопада 2011 року редакція газети знаходиться в Сімферополі, над її випуском працює понад 20 осіб», - йдеться на сайті видання.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9636
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Крымский наблюдатель
4357 дн. тому
К сожалению, "Крымскую газету" приобрел Бурлаков, местный вице-премьер, и Тихий подался в обслугу Партии Регионов в Крыму. Как и некоторые из ГПК в местный предвыборный штаб. А жаль... Хорошие были люди...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду