Олександр Кажиян: Конфлікт з ICTV виник через етичні питання

17 Березня 2012
14191
17 Березня 2012
20:45

Олександр Кажиян: Конфлікт з ICTV виник через етичні питання

14191
Олександр Кажиян: Конфлікт з ICTV виник через етичні питання
PR-менеджер паблісіті-агенції  Secret Service Олександр Кажиян у коментарях «Детектор медіа» розповів власну версію конфлікту зі знімальною групою телеканалу ICTV.
 
Як повідомляла ТК із посиланням на сайт ICTV, 16 березня у київському клубі Crystal Hall на  репортера програми «Козирне життя» Тетяну Третяк напав пан Кажиян, завдавши їй тілесних ушкоджень (синці, забої кистей рук та вивихи пальців на руках). Знімальный групі ICTV, за цією інформацією, теж перешкоджали у виконанні професійних обов`язків: «Коли на допомогу Тетяні прийшли колеги, Олександр Кажиян повів себе ще агресивніше, намагався розбити телевізійну камеру, накинувся на Руслана Тарасова. Охорона закладу всіляко перешкоджала зйомкам, закривала телекамеру. Після цього знімальну групу силоміць виставили на вулицю, не дозволивши навіть забрати речі з гардеробу». Нагадаємо, окрім пані Третяк, під час вечірки у клубі перебували репортер програми «Максимум в Україні» Руслан Тарасов та оператор телеканалу Артур Пудак

За словами пана Кажияна, журналістка Тетяна Третяк звернулася до нього із проханням про організацію інтерв’ю з вокалістом Максом Барських. Найближчою нагодою для такого спілкування стала вечірка Ello Party, що проходила 16-го березня. На заході також був присутній і кліпмейкер, ведучий та режисер Алан Бадоєв.
 
«Домовляючись зі мною про інтерв`ю з Максом Барських, Тетяна сказала, що її цікавить проект Z. Dance і ми обумовили, що інтерв`ю стосуватиметься виключно цієї теми. А під час зустрічі з вокалістом та Аланом Бадоєвим журналістка порушила цю домовленість і ставила їм обом некоректні запитання особистого характеру», - розповів Олександр Кажиян.

За його словами, він підійшов до журналістки і зробив їй зауваження, наголосивши, що надалі не акредитовуватиме її на заходи, які організовуватиме. «У відповідь вона сказала: "Пішов на х..", - розповів пан Кажиян. – Тоді я взяв її за зап’ястя та спробував вивести з приміщення клубу. Після того, як мені це не вдалося, я покликав охорону закладу та очікував на неї біля гардеробу».
 
У цей час, за словами PR-менеджера, до нього підійшов представник знімальної групи ICTV та почав «провокувати його на емоційні дії, тикаючи пальцем у груди та одночасно пропонуючи оператору знімати це на камеру». «Після того, як представник ICTV кілька разів штурхнув мене пальцем, я теж його штурхнув», - розповів Олександр Кажиян. Далі, за словами PR-менеджера, охорона клубу вивела групу ICTV за межі закладу.
 
Олександр Кажиян переконаний: конфлікт виник на етичному грунті. «Свобода слова не є вседозволеністю, завжди має бути місце для моралі і професійної етики», - зауважив він щодо дій Тетяни Третяк. А також акцентував, що після інциденту журналістка надавала коментарі представникам телеканалу «1+1», у яких стверджувала, що він «бив її ногами та зламав палець». «А наступного дня в матеріалі, поширеному сайтом fakty.ictv.ua, уже ішлося про те, що я нібито "напав на неї з кулаками, брудною нецензурною лайкою та погрозами". Я вимагаю надати відео- і (або) фотодокази цим звинуваченням чи вибачитися за наклеп, озвучений "1+1"».
 
Крім того, пан Кажиян розповів, що у нього є підстави підозрювати журналістів ICTV у діях із його мобільним телефоном: «Під час сутички мій телефон випав на підлогу. Свідки інциденту зі знімальною групою розповіли, що телефон узяли з собою "люди, яких вивели на вулицю". За 30-40 хвилин охорона закладу дійсно знайшла телефон за межами закладу. А коли я виявив, що в ньому відсутня SIM-карта, її теж знайшли – на вулиці».
 
Також Олександр Кажиян наголосив: якщо його звинувачують у побитті журналістів, ті мають надати докази і продемонструвати «синці». «Я важу 79 кілограмів, регулярно відвідую спортзал, і якби когось бив, неодмінно мали б лишитися тілесні ушкодження», - прокоментував пан Кажиян.
 
Нагадаємо, як стверджують представники ICTV, «головна претензія пана Кажияна зводилася до того, що PR-менеджеру не сподобалися запитання, які журналістка ставила під час інтерв’ю». «Детектор медіа» звернулася до прес-служби каналу з проханням надати вичерпнішу інформацію щодо інциденту, зокрема, коментарі Тетяни Третяк. З огляду на вихідний день, прес-служба пообіцяла надати координати журналістки пізніше.
 
«Детектор медіа» 


 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14191
Коментарі
33
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Дарья
4424 дн. тому
Хватит нести чушь! Понапридумывают бред,а потом вроде шакируют своими новостями.Пора давно вашу лавочку прикрыть!
Царь
4425 дн. тому
Jack, ты типа охуенный тип здесь? Из-за таких неадекватов, как ты, и случаются дешёвые провокации от дешёвых журналистов.
Мираж
4425 дн. тому
Кажияну до Барский и Бадоева - как небу до земли. Бадоев - пример воспитанности. Да, он может быть грубым, если плохое настроение - но потом всегда извиниться и на любой острый вопрос умеет ответить мега-професионально и мега-красиво! То же скажу и про Барских. Парень всегда умеет красиво и интеллигентно! ответить. Ни разу не слышала, чтобы Барских кого-то послал или жестко ответил. А Кажиян наверно тоже решил что он звезда на уровне Бадоева и Барских и что он может решать великие вопросы за всех на свете. Когда возникает конфликт с прессой - первая и главная задача пиар менеджера- красивои умно! разрулить вопрос. Потому что пересоритсья со всеми СМИ - это не выход. Тем более - если это журналисты совершенно не желтой программы. В Саше нет гибкости вообще! И никогда не было. Все вопрсы он всегда решал с наездом, по хамски и жестко, не ставля прессу просто ни во что и это касательно абсолютно любых изданий - и желтых и серйозный и развлекательных.
Jack
4425 дн. тому
Этот Кажиян - и моральный и физический урод. Видел я его зажравшуюся наглую мину на офсайте их говноагентства. Таких отстреливать надо, как и содомитов типа бадева и барского. К проститутке барских вообще есть только один вопрос - почем его интим-услуги: сколько юное дарование берет за отсос и сколько за анал в пассиве, и какой при этом процент отходит старому своднику бадоеву
Мираж
4427 дн. тому
В этой статье нет вообще ни грамма правды.
Мираж
4427 дн. тому
to Правдун "Просто вмію відрізняти "овец от козлищ". Особливо , якщо це "козлище" видає себе за журналіста" А может козлище - это все-таки вы? С каких это пор некая пиар-служба так называемого ВЕЛИКОГО артиста - может себе позволить тягать за руки журналиста, вообще прикасаться! к человеку - только потому что он задал не угодный Господину вопрос? Извините меня, ребята.. но кто такой Бадоев?? НУ вот кто? Заслуженный артист, отфигачивший на сцене много лет.. признаный в мире.. ну вот кто он? или он снял какой-то мега- фильм а-ля "Москва слезам не верит"?.. Что сделал этот гений творчества, что журналист должен НЕДЕЛЮ готовиться к интервью. и Продумывать вопросы?? Вы тут.. все с ума посходили, что ли..
Yanka.kid55
4427 дн. тому
Уже раздули прям ТАКОЕ,что куда там....Кажиян-отличный PRщик,который профессионал своего дела и до такого бы поведения ТОЧНО не дошёл!Знаю его почти 2 года и могу с уверенностью заявить,что это всё БРЕД!!!! Зачем на человека,который ничего не сделал такую грязь лить?Если Вам что-то не понравилось в его поведении-можно было просто ему об этом сказать,хотя....он же работает в этой сфере не первый год и уж точно знает что делает! НЕ ВЕРЬТЕ этому всему!!!!!Саша ни в чём не виноват!У нас с ним тоже были разногласия,но не побитая и даже ни разу не слышала,чтоб Саша голос повышал!!! Так что журналистам канала конечно позор,что обвиняют человека в действиях,которые он не совершал на всю страну!!!ПОЗОР ICTV!
Анастасия
4427 дн. тому
на місці Олександра Кажияна, я б не чекала закінення інерв'ю, а прямо-таки там вліпила б журналістці. все було спровоковано. Взагалі, на ictv треба подати в суд, за образи і наклеп!! треба трошки думати, що ти говориш - ти не безсмертна!
Натка
4427 дн. тому
от коли будуть реальні докази того що Саша побив журналістку тоді я повірю...а зараз я просто в це НЕ ВІРЮ!
Правдун
4427 дн. тому
Пане Олексіє Мазур, це Правдун. Чеслово. я не зрозумів чого більше у Вашому комент: іронії чи бажання зрозуміти мою позицію. Якщо останнє - спробую розтлумачити - можливо, зробив це першоuj hfpe не вдало. Людей дуже ображає, коли депутат, якому дана недоторканість для незалежного і безперешкодного вирішення людськмих проблем, починає користуючись цією недоторканістю для відстрілю людей у своїх угіддях. І ми цілком слушно вимагаємо: давайте відрізняти депутата від падлюки з депутатським значком. То давайте відрізняти журналіста від людини з журналістським посвідченням, бо то не повсякчас тотожні поняття.Сайт Телекритика за всієї своєї прогресуючої ї таблоїдості, досі поміж знайомих мені журналістів , розглядається як досить авторитетний професійний ресурс. І коли я бачу хедлайном повідомлення про напад на знімальну групу у мене здригає серце на знак солідарності з колегами, які виборюючи правду задля людей знову зустрілися з опором проти себе. Потім я розумію, що мене обдурили, бо вкрай дешеву(за сюжетом) пригоду у клубі (можливо навіть проплачену одним із учасників конфлікту задля піару) мені видають за серйозне повідомлення на болючу для мене професійну тему. І я питаю себе: чому разом з цим не повідомили, що у селі Гадюковка, Удавівського району, що на Зміївщіні комбайнер Микола у сільському клубі на танцях розбив об голову зоотехніка Петра пляшку з горілкою, бо тоймацав за дупу доярку Клавку. Відверто кажу, що для мене це повідомлення такої ж ваги, як і те, що трапилося у київському клубі. Таким чином, повідомлення про конфлікт зі знімальною групою програми, головною метою якої є створення цього самого конфлікту вважаю блюзнірством і зневагою до справжніх проблем журналістики. Хочу Вас запевнити, що я не є "реднеком", "нубом", лолом, "ньюфагом" чи "ботаніком" і дуже люблю розважалні програми. Просто вмію відрізняти "овец от козлищ". Особливо , якщо це "козлище" видає себе за журналіста. З повагою
Tato4ka
4427 дн. тому
Уже раздули прям ТАКОЕ,что куда там....Кажиян-отличный PRщик,который профессионал своего дела и до такого бы поведения ТОЧНО не дошёл!Знаю его почти 2 года и могу с уверенностью заявить,что это всё БРЕД!!!! Зачем на человека,который ничего не сделал такую грязь лить?Если Вам что-то не понравилось в его поведении-можно было просто ему об этом сказать,хотя....он же работает в этой сфере не первый год и уж точно знает что делает! НЕ ВЕРЬТЕ этому всему!!!!!Саша ни в чём не виноват!У нас с ним тоже были разногласия,но не побитая и даже ни разу не слышала,чтоб Саша голос повышал!!! Так что журналистам канала конечно позор,что обвиняют человека в действиях,которые он не совершал на всю страну!!!ПОЗОР ICTV!
tv-on
4427 дн. тому
tomasson// ...а чого ж зівівся-то так?! )))))))
TV-ON
4427 дн. тому
Олексый Мазур// Та подейкують люди, Олексію.. Втім, як і про Аланчика з Барсиком. "Троє з ларця", так би мовити... ;) Но про тих двох кажуть, що геї... А от третій, як виявилось реальний п... раст!
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4427 дн. тому
Yanka.kid55 // 18.03.2012 14:39:29 "САША НИКОГДА НИ НА КОГО НЕ ПОЛЕЗЕТ ПЕРВЫЙ, ТЕМ БОЛЕЕ - НА ДЕВУШКУ!". Ви що, хочете сказати, що він надає перевагу чоловікам? Невже пан Кажиян на додаток до всього ще й пєдєраст?
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4427 дн. тому
Правдун // 18.03.2012 14:38:09 " Если твоя задача во что бы то ни стало заглянуть кому - то под под юбку или приоткрыть чью - то ширинку, ты должен помнить, что у этих людей есть неотъемлемое моральное право заехать тебе в харю". А хто з цих двох був у спідниці: Макс Барських чи Алан Бадоєв? Чи ви хочете сказати, що пан Кажиян схопив журналістку за руку при її спробі розтібнути комусь з цих двох ширинку? То він встиг?
tomasson
4427 дн. тому
TV-ON, ты, отморозок, я вообще не имею отношения к Сикрет Сервис!
TV-ON
4427 дн. тому
Агов, "товариші" з "секрет-сервісу", ви хоч повідомлення під різними ніками змінюйте! Я про нєкого "томассона" і про "янку кід.55". )) А то надто "паливно" виглядає. ))))) А з цим п...растичним обдовбаним Кажияном я, на відміну, від постраждалих ай-сі-ті-ві-шників, сподіваюсь, найближчим часом на якісь з тусовок таки перекинусь словечком-другим. Так що, Сашуня, готуй морду! І бережи дупу!!! Якщо до цього зберегти не зумів! ;) )))
ГРАЖДАНИН
4427 дн. тому
Галимая дешёвая провокация от ICTV! Не ожидал такого от них!!!!!!!
Yanka.kid55
4427 дн. тому
САША НИКОГДА НИ НА КОГО НЕ ПОЛЕЗЕТ ПЕРВЫЙ, ТЕМ БОЛЕЕ - НА ДЕВУШКУ! ЭТО ВСЁ ПРОВОКАЦИЯ ЖУРНАЛИСТОВ, КОТОРЫЕ ХОТЯТ ПРОПИАРИТЬСЯ ЗА СЧЁТ ГРЯЗНЫХ СКАНДАЛОВ!
Правдун
4427 дн. тому
Господа, мы никогда не договоримся, если не определим, о чем каждый из нас говорит. Я предлагаю не считать автоматически журналистами каждого мальчика с телекамерой , к которому шнурочком привязана девочка (мальчик) с микрофоном. Нужно обязательно учитывать чем эти люди занимаются. Также предлагаю не считать автоматически журналистикой методичный поиск с камерой в руках , извините, отковенного говна (типа содержания передач, о которых здесь идет речь ). Если твоя задача во что бы то ни стало заглянуть кому - то под под юбку или приоткрыть чью - то ширинку, ты должен помнить, что у этих людей есть неотъемлемое моральное право заехать тебе в харю. И быть при этом абсолютно правым и поддержанным народом. Что и произошло в данной ситуации. Давайте представим невозможное , что было бы , если бы ми - - народ Украины - о ужас! - не узнали что барский сказал бадоеву, а тот тому ответил или что - то подобное этой фигне. На кого или на что это бы повлияло , кроме создателей очередной рейтинговой(???????)порнографии, непотребу типа "козырный максимум" с сепелявым мальсиком в качестве ведущего. Вы еще предложите считать журналистами коллектив Нового канала - это сплошное ведро унылого дерьма. Но к создателям этих программ претензий нет. Смешно делать замечания проститутке по поводу непристойного ее поведения - это ее работа. Телекритика, что делаете вы? Это аморально -употреблять слова о нарушении прав журналистов, имея в виду смерть американской газетчицы и французского фоторепортера в Сирии. И этими же словами характеризовать действия этих невоспитанных уродцев на дискотеке или упитанного , но не воспитанного мальчика с СТБ, который тыкает людям микрофоном в лицо. (Кстати, почему так давно нет публикаций об этом украинском буревестнике журналистской свободы). Парнь свое отработал?
tomasson
4427 дн. тому
САША НИКОГДА НИ НА КОГО НЕ ПОЛЕЗЕТ ПЕРВЫЙ, ТЕМ БОЛЕЕ - НА ДЕВУШКУ! ЭТО ВСЁ ПРОВОКАЦИЯ ЖУРНАЛИСТОВ, КОТОРЫЕ ХОТЯТ ПРОПИАРИТЬСЯ ЗА СЧЁТ ГРЯЗНЫХ СКАНДАЛОВ!
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4427 дн. тому
"За його словами, він підійшов до журналістки і зробив їй зауваження, наголосивши, що надалі не акредитовуватиме її на заходи, які організовуватиме". Отакої! В жодних нормативних актах ніде не сказано (і не могло бути), що причиною для відмови в акредитації можуть статі "не ті" запитання. Якщо Кажиян сам про це каже, то він визнається у дрімучому, печерному невігластіві, беручи на себе непритаманні для піар-агенцій роль цензорів. От якби, припустимо, журналістка було п'яною як чіп, або ж перебуваючи у неадекватному стані почала влаштовувати стриптиз чи привселюдно справляти фізіологічні потреби, порушуючи тим самим суспільну мораль і зриваючи захід, тоді так, пан Кажиян міг до неї підійти і запитати: "Шановна пані, що це ви робите? Чи не завгодно вам припинити дійство, або ж перенести шоу-програму в інше місце?!". І в подальшому, аби гарантувати себе від подібних ексцесів піар-агенція справді була б в праві відмовити у співпраці з журналісткою. Принаймні, це б виглядало нехай і жорстко, але мотивовано. В даному ж випадку те, що каже пан Кажиян - маячня, невігластво і брутальне порушення закону про пресу одночасно, якому не може бути жодних виправдань.
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4427 дн. тому
Почали з обумовленої теми, а продовжили іншими питаннями. Ну і що з того? Що тут такого кримінального? Це ж природно для журналістів, які намагаються користуючись нагодую витиснути зі співбесідника максимум можливого і цікавого для них. Це було виконання професійних обов'язків, яким став на перешкоді "пан" Кажиян. Тим більше, що причому він тут був взагалі? Ну посприяв зустрічі, молодець, звів з знімальну групу з Максом Барських, а далі то все є відповідальністю журналістів. І вони мають діяти так, як їм потрібно. Якби Барському щось не сподобалося, то він мав про це сказати журналістам або ж перервати інтерв'ю, а не Кажиян втрутитися, ревно оберігаючи "зірку".
Настя
4427 дн. тому
Люди,та ви подумайте,навіщо Кажияну бити журналістку?!я думаю,його б за це звільнили з найпопулярнішого піар-агенства Secret Service.він намагався їй коректно пояснити,але вона не зрозуміла,що призвело до того,що він намагався вивести її з приміщення клубу.це просто піар ICTV і цієї журналістки!!невже ніхто не розуміє,що це наклеп!!хватить поливати брудом Secret Service.задумайтесь і не вірте цьому.
Наташа
4427 дн. тому
я в шоці..ну і журналісти....якщо Саша побив її то хай нам покажуть фото чи відео матеріали!!! в нашій країні поки ще діє презумпція невинуватості!! Саша НЕ ВИННИЙ доки не докажуть протилежного!!
Name
4427 дн. тому
Я вас прошу, если бы Кажиян был таким тираном, как о нём написали ICTV, он бы нас уже убил )) Он не из тех, кто способен поднять руку на женщину. Профессионал своего дела. Основания вывести журналистку были. И поступил он правильно. В отличии от команды ICTV. Журналисты, вы такие журналисты... склонность сильно преувеличивать и перекручивать ситуацию не всегда является хорошей. :) Более чем уверена, что всё закончится хорошо. В пользу Кажияна и команды SS.
Мираж
4428 дн. тому
На мероприятии было куча других журналистов, которые видели ситуацию. Кажеяна вообще не было и во время съемки в том числе. Он появился гораздо позже, абсолютно в невменяем состоянии (и это был не алкоголь) и начал сразу всех строить и говорить кто что должен делать. А потом подошел и начал донимать Татьяну.
Тар
4428 дн. тому
(П)О чем они там договаривались, и что она (не) спрашивала - этого мы без диктофона или инжеста не узнаем. А вот то, что этот поц "взяв її за зап’ястя та спробував вивести з приміщення клубу" - это беспредел, за который надо садить
Баба Зира
4428 дн. тому
Лично знаю Таню очень давно. И могу сказать одно. Пусть этот пиараст с гей-сайта помолчит в тряпочку. Последнее в жизни, что я услышал бы от Тани - это "пошел на х..й". А ее такту можно только завидовать. Если ему хочется как-то прикрывать свой зад, то для начала бы научился вести себя как мужчина, а не как "мужчина"
boss
4428 дн. тому
А шо , пиар-агент Кажиян пропиарил свою пиар-агенцыю на фсю страну. Премию дадут небось.
Gelja
4428 дн. тому
Журналистке ставлю пИтерку, за фразу про акредитацию: "Пошел на.." Реально так и нужно делать,если пиарщики и пресс-секретари хотят "паркетного интервью". Для журналиста это могила!. Посему молодчинка, что послала идийота!
ЛЮПУС
4428 дн. тому
Хорошенькое дело- менеджеришка берёт на себя обязанности цензора.При этом даже не упоминается как к этим вопросам отнеслись Барский и Бадоев. А вдруг им это понравилось , развеселило?Ан нет. Я , вертухаишка, решу САМ за них.И вся недолга. И чтоб никаких посторонних мыслёв на территории подвластного МНЕ заведения!
WWW
4428 дн. тому
Щось з ictv негаразд останнім часом. То Стогній стогне й обливає брудом Плюси, мовляв Ткач стьобнув у нього відео, то тепер піар-менеджер їм не такий. Дивні речі в Дацькому королівстві творяться....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду