detector.media
17.03.2012 20:45
Олександр Кажиян: Конфлікт з ICTV виник через етичні питання
PR-менеджер паблісіті-агенції  Secret Service Олександр Кажиян у коментарях «Детектор медіа» розповів власну версію конфлікту зі знімальною групою телеканалу ICTV.
 
Як повідомляла ТК із посиланням на сайт ICTV, 16 березня у київському клубі Crystal Hall на  репортера програми «Козирне життя» Тетяну Третяк напав пан Кажиян, завдавши їй тілесних ушкоджень (синці, забої кистей рук та вивихи пальців на руках). Знімальный групі ICTV, за цією інформацією, теж перешкоджали у виконанні професійних обов`язків: «Коли на допомогу Тетяні прийшли колеги, Олександр Кажиян повів себе ще агресивніше, намагався розбити телевізійну камеру, накинувся на Руслана Тарасова. Охорона закладу всіляко перешкоджала зйомкам, закривала телекамеру. Після цього знімальну групу силоміць виставили на вулицю, не дозволивши навіть забрати речі з гардеробу». Нагадаємо, окрім пані Третяк, під час вечірки у клубі перебували репортер програми «Максимум в Україні» Руслан Тарасов та оператор телеканалу Артур Пудак

За словами пана Кажияна, журналістка Тетяна Третяк звернулася до нього із проханням про організацію інтерв’ю з вокалістом Максом Барських. Найближчою нагодою для такого спілкування стала вечірка Ello Party, що проходила 16-го березня. На заході також був присутній і кліпмейкер, ведучий та режисер Алан Бадоєв.
 
«Домовляючись зі мною про інтерв`ю з Максом Барських, Тетяна сказала, що її цікавить проект Z. Dance і ми обумовили, що інтерв`ю стосуватиметься виключно цієї теми. А під час зустрічі з вокалістом та Аланом Бадоєвим журналістка порушила цю домовленість і ставила їм обом некоректні запитання особистого характеру», - розповів Олександр Кажиян.

За його словами, він підійшов до журналістки і зробив їй зауваження, наголосивши, що надалі не акредитовуватиме її на заходи, які організовуватиме. «У відповідь вона сказала: "Пішов на х..", - розповів пан Кажиян. – Тоді я взяв її за зап’ястя та спробував вивести з приміщення клубу. Після того, як мені це не вдалося, я покликав охорону закладу та очікував на неї біля гардеробу».
 
У цей час, за словами PR-менеджера, до нього підійшов представник знімальної групи ICTV та почав «провокувати його на емоційні дії, тикаючи пальцем у груди та одночасно пропонуючи оператору знімати це на камеру». «Після того, як представник ICTV кілька разів штурхнув мене пальцем, я теж його штурхнув», - розповів Олександр Кажиян. Далі, за словами PR-менеджера, охорона клубу вивела групу ICTV за межі закладу.
 
Олександр Кажиян переконаний: конфлікт виник на етичному грунті. «Свобода слова не є вседозволеністю, завжди має бути місце для моралі і професійної етики», - зауважив він щодо дій Тетяни Третяк. А також акцентував, що після інциденту журналістка надавала коментарі представникам телеканалу «1+1», у яких стверджувала, що він «бив її ногами та зламав палець». «А наступного дня в матеріалі, поширеному сайтом fakty.ictv.ua, уже ішлося про те, що я нібито "напав на неї з кулаками, брудною нецензурною лайкою та погрозами". Я вимагаю надати відео- і (або) фотодокази цим звинуваченням чи вибачитися за наклеп, озвучений "1+1"».
 
Крім того, пан Кажиян розповів, що у нього є підстави підозрювати журналістів ICTV у діях із його мобільним телефоном: «Під час сутички мій телефон випав на підлогу. Свідки інциденту зі знімальною групою розповіли, що телефон узяли з собою "люди, яких вивели на вулицю". За 30-40 хвилин охорона закладу дійсно знайшла телефон за межами закладу. А коли я виявив, що в ньому відсутня SIM-карта, її теж знайшли – на вулиці».
 
Також Олександр Кажиян наголосив: якщо його звинувачують у побитті журналістів, ті мають надати докази і продемонструвати «синці». «Я важу 79 кілограмів, регулярно відвідую спортзал, і якби когось бив, неодмінно мали б лишитися тілесні ушкодження», - прокоментував пан Кажиян.
 
Нагадаємо, як стверджують представники ICTV, «головна претензія пана Кажияна зводилася до того, що PR-менеджеру не сподобалися запитання, які журналістка ставила під час інтерв’ю». «Детектор медіа» звернулася до прес-служби каналу з проханням надати вичерпнішу інформацію щодо інциденту, зокрема, коментарі Тетяни Третяк. З огляду на вихідний день, прес-служба пообіцяла надати координати журналістки пізніше.
 
«Детектор медіа» 


 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY