«Зірки в опері» стартували з часткою 7,67%

10 Січня 2012
9549
10 Січня 2012
14:32

«Зірки в опері» стартували з часткою 7,67%

9549
«Зірки в опері» стартували з часткою 7,67%

9 січня прем'єра вокального шоу «Зірки в опері»  на «1+1» мала рейтинг 3,11%, частку 7,67% (аудиторія - 18-54, вибірка «Вся Україна». Тут і далі наведено попередні дані overnight компанії GfK Ukraine).

 

За вибіркою «50 тис.+» показники такі: рейтинг 2,52%, частка 6,68%.

 

Середні цифри каналу вищі: «1+1» минулого тижня (2-8 січня) мав частку 16,42% за «Всією Україною» та 11,99% за «50 тис.+». Проект вийшов о 21.00.

 

«Зірки в опері» позиціонуються як власна розробка каналу. Існує схожий британський формат - Popstar to Operastar. Як повідомляла «Детектор медіа», учасниками проекту стали естрадні співаки Альона Вінницька, Джамала, Надія Мейхер-Грановська, Валерій Харчишин, Тіматі, Стас П'єха і Олександр Пономарьов.

 

Розрахунок показників здійснений для населення віком 18-54, вибірки «Вся Україна», «50 тис.+». Дані надані компанєюї  Gfk Ukraine. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії Gfk.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9549
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ГарікМ
4385 дн. тому
Який може бути рейтінг, коли шоу загнали у опівночі?! Шоу класне, за що йому така кара?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду