Керівник представництва ЄС: Глядачі шоу Шустера не мають можливості почути позицію ЄС

4 Листопада 2011
6892
4 Листопада 2011
14:19

Керівник представництва ЄС: Глядачі шоу Шустера не мають можливості почути позицію ЄС

6892
Бо на проекті немає легітимного представника Євросоюзу
Керівник представництва ЄС: Глядачі шоу Шустера не мають можливості почути позицію ЄС

Керівник представництва Євросоюзу в Україні Жозе Мануел Пінту Тейшейра нагадує про скасування запрошення його на програму «Шустер live» 14-го жовтня і просить ведучого цієї програми Савіка Шустера усе-таки надати йому можливість висловити позицію ЄС. Про це йдеться у листі пана Тейшейра до пана Шустера, пише «Українська правда». Із текстом листа можна ознайомитися на сторінці представництва у Facebook

 

У листі пан Тейшейра зазначив, що останнім часом теми відносин ЄС-Україна широко обговорювалися у програмах «Шустер live». «Мене здивувало, що позиція Європейського Союзу у ваших дискусіях не була презентована відповідним легітимним представником ЄС. Таким чином, у студії не було жодної особи, яка б могла компетентно пояснити позицію ЄС», - заявив пан Тейшейра.

 

«В результаті у дебатах бракувало однієї із сторін-учасниць і, отже, вони були неповними. ваші глядачі були позбавлені можливості безпосередньо почути позицію ЄС», - додав він.

 

Пан Тейшейра нагадав, що 14 жовтня його запрошували на «Шустер live», «але, на жаль, запрошення було скасовано останньої хвилини».

 

«Я готовий та із задоволенням візьму участь у подібній програмі, щоб представити точку зору ЄС у питанні взаємовідносин з Україною. Я вважаю, це головним чином було б корисно для вашої аудиторії, громадян України, для того щоб вони були краще поінформовані з цієї важливої для їхнього майбутнього теми», - зазначив він.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6892
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду