Perekhid спільно з американцями Meredith запускає міжнародний інтернет-проект для жінок

19 Жовтня 2011
10988
19 Жовтня 2011
20:37

Perekhid спільно з американцями Meredith запускає міжнародний інтернет-проект для жінок

10988
Perekhid спільно з американцями Meredith запускає міжнародний інтернет-проект для жінок

Видавництво Perekhid Publishing House та американська компанія Meredith запускають спільний проект http://www.sunny7.net/. Це буде «одна з найбільших у Європі комунікаційних платформ для жінок», - зазначається у повідомленні холдингу Atlantic Group, до якого входить Perekhid.

 

Проект стартує 21 жовтня. Наразі він має два версії - українську і австрійську.

 

Perekhid називає свого нового партнера, Meredith, «компанією №1 в медіа и маркетингу для жінок у США».

 

Нагадаємо, нещодавно директором видавництва Perekhid замість Яни Гореліної було призначено Олену Лобову.

 

«В мире стремительно развивающихся технологий значение и ценность информации существенно изменились. Поэтому я вижу основной вектор развития издательского дома направленным на создание полезного и яркого контента, используя все возможности партнерства с Meredith и ресурсов Atlantic Group», - зауважує пані Лобова. 

 

У вересні Perekhid оголосив про припинення випуску чоловічого журналу EGO. Із жовтня видання виходить лише в інтернет-версії. «Причиною переходу EGO в онлайн є загальна стратегія розвитку видавничого напряму в компанії. Ми націлені на розвиток цифрового паблішингу. Це, зокрема, і наслідок укладеного в липні договору про співпрацю холдингу з видавництвом Meredith», - пояснив тоді «Детектор медіа» один з власників холдингу Сергій Старицький.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10988
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду