detector.media
19.10.2011 20:37
Perekhid спільно з американцями Meredith запускає міжнародний інтернет-проект для жінок

Видавництво Perekhid Publishing House та американська компанія Meredith запускають спільний проект http://www.sunny7.net/. Це буде «одна з найбільших у Європі комунікаційних платформ для жінок», - зазначається у повідомленні холдингу Atlantic Group, до якого входить Perekhid.

 

Проект стартує 21 жовтня. Наразі він має два версії - українську і австрійську.

 

Perekhid називає свого нового партнера, Meredith, «компанією №1 в медіа и маркетингу для жінок у США».

 

Нагадаємо, нещодавно директором видавництва Perekhid замість Яни Гореліної було призначено Олену Лобову.

 

«В мире стремительно развивающихся технологий значение и ценность информации существенно изменились. Поэтому я вижу основной вектор развития издательского дома направленным на создание полезного и яркого контента, используя все возможности партнерства с Meredith и ресурсов Atlantic Group», - зауважує пані Лобова. 

 

У вересні Perekhid оголосив про припинення випуску чоловічого журналу EGO. Із жовтня видання виходить лише в інтернет-версії. «Причиною переходу EGO в онлайн є загальна стратегія розвитку видавничого напряму в компанії. Ми націлені на розвиток цифрового паблішингу. Це, зокрема, і наслідок укладеного в липні договору про співпрацю холдингу з видавництвом Meredith», - пояснив тоді «Детектор медіа» один з власників холдингу Сергій Старицький.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY