К1 запускає дейтинг-шоу, весільний проект і оновлену програму Кота

4 Жовтня 2011
12217
4 Жовтня 2011
12:37

К1 запускає дейтинг-шоу, весільний проект і оновлену програму Кота

12217
К1 запускає дейтинг-шоу, весільний проект і оновлену програму Кота

У суботу, 8 жовтня на каналі К1 стартують три прем'єри: дейтинг-шоу  «Рандеву», весільна програма «Pro весілля» і оновлене шоу «Все для тебе з Юрієм Котом». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Як писала «Детектор медіа», ведучою «Рандеву» буде Світлана Вольнова. За задумом, ведуча допоможе героїням, самотнім жінкам, знайти чоловіка їхньої мрії. Героїні -  звичайні жінки: фінансисти, педагоги, менеджери і т.д. У кожної з них своя історія, своя проблема. «У кожному випуску подається не тільки жіноча, але й чоловіча точка зору на взаємини двох статей. Ведуча розвінчує сформовані стереотипи про чоловіків і жінок, про побаченнях і про відносини між ними. Іронічно, з почуттям гумору, іноді жорстко, вона допомагає жінкам зрозуміти, що ж їм, насправді, треба і якого чоловіка, насправді, вони хочуть», - йдеться у повідомленні. Як зазначається, програма не вчить, а допомагає жінкам зрозуміти себе і чоловіків.

 

«Рандеву» виходитиме щосуботи о 18:20.

 

Відразу після «Рандеву» о 18:50 стартує «Pro Весілля», розважальний проект про дрібниці і нюанси підготовки до шлюбної церемонії. За задумом організатори -  івент-агентства, дизайнери, декоратори, флористи, хореографи, стилісти - втілюють бажання молодих. 

 

Весілля щоразу відбувається в різних куточках України і навіть світу. В основі кожного випуску - історія взаємин однієї пари. Головні герої розкажуть про те, як познайомилися, як вирішили одружитися, як наречений зробив пропозицію коханій.

Також на К1 повертається оновлене шоу «Все для тебе» під назвою «Все для тебе. Останній шанс». У нових серіях щотижневого телепроекту головними героями стануть сімейні пари: «З проблемою кризи відносин стикається кожна сім'я. Герої прагнуть повернути своє щастя, навіть перебуваючи на межі розлучення, або вже за межею. Використовувати свій останній шанс, знову знайти щастя з коханою людиною - ось їхня головна мета», - йдеться у повідомленні. Ведучим і надалі буде Юрій Кот.

Програма виходитиме о 19:30.

 

Нагадаємо, проект «Все для тебе» вперше вийшов на «Інтері», потім старі випуски транслювали на каналі К2. А восени 2010 переформатоване «Все для тебе» виходило на Першому національному, однак невдовзі було закрите.

 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12217
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду