Канал «24» запустить 8 нових проектів

3 Жовтня 2011
12312
3 Жовтня 2011
14:29

Канал «24» запустить 8 нових проектів

12312
Канал «24» запустить 8 нових проектів

З 3 жовтня канал новин «24»  запускає промо-кампанію нового телесезону під новим слоганом - «Більше інформації». Також на каналі стартують нові проекти власного виробництва «Найкраще з YouTube», «Інтернет-тренди», «Соціальні мережі», «Коротко про головне», «Цікаві факти», «Цитата дня», «Ефект свідка», «П'ять зірок». Про це повідомила прес-служба телеканалу.

 

«Усі вони покликані дати глядачеві ще більше цікавої та корисної інформації.  Нові програми лаконічні та яскраві, усі власного виробництва», - зазначається в повідомленні.

 

У листопаді в телеканалу новин «24» з'явиться нова опція: глядачі зможуть завантажувати власне відео на сайті 24tv.ua. Найцікавіше потрапить в ефір, а його автор отримає гонорар.

 

Окрім того, тепер щосуботи о 20.00 та щонеділі о 10.00, 14.00, 17.00 та 22.00 виходитиме підсумкова інформаційна програма - «резонансні події, ексклюзивні коментарі та особливий погляд на те, як прожила Україна та світ останні сім днів».

 

З нового сезону телеканал новин «24» фокусується на чоловічій аудиторії 35-45 років. Ширша цільова аудиторія телеканалу залишається незмінною: усі глядачі 21+.

 

Промо-кампанія нового сезону триватиме  до 15 листопада. Основними каналами комунікації обрано ділові і суспільно-політичні видання («Сегодня», «Экономические известия», «Експерт», «Статус», «Власть денег», «Деловая столица», «Комментарии», «Український тиждень» та ін.) та топові українські радіостанції -  «Русское радио», «Люкс ФМ», «Радіо Рокс», «Радіо 24». Реалізація кампанії відбувається силами власних підрозділів маркетингу та PR, креативна концепція - РА «Люкс».

 

 


 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12312
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Зритель
4594 дн. тому
А почему в нашей стране адаптацию принято называть собственным производством? Львиная доля - проекты, которые канал просто переведёт и перечитает на украинском. К тому же - старьё, которое уже прошло по многим другим канальчикам.
ZAn
4594 дн. тому
Самый лучший телеканал в Украине! Сколько у нас пытались сделать Бизнес и Новостийные каналы, но хорошо получилось только у 24-го.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду