Новий канал змінив сітку у праймі

27 Вересня 2011
6243
27 Вересня 2011
11:29

Новий канал змінив сітку у праймі

6243
Новий канал змінив сітку у праймі

Новий канал вніс зміни до сітки мовлення у праймі. Відповідно до телепрограми на його сайті, тепер у слоті 19.40-20.40 буднів замість вертикальної лінійки власних проектів виходитиме ситком «Татусеві дочки». Поки що транслюються повтори старих сезонів, але за кілька тижнів  в ефірі з'являться прем'єрні.

 

Натомість лінійка власних  програм транслюватиметься о 20.40. У понеділок це будуть «Батьки та діти», у вівторок - «Знову разом»,  у середу - «Ревізор», у четвер - «Кухня на двох», у п'ятницю - «Здраствуйте, я ваша мама».

 

У зв'язку з цими змінами серіал «Вороніни» також змінив свій слот: він виходитиме о 21.40.  О цій порі раніше транслювалась друга вертикальна лінійка власних програм, яка  тепер перемістилась на годину пізніше - на 22.40: понеділок - «Аферисти», вівторок - «Хто проти блондинок?», середа - «Зроби мені смішно», четвер - «Мрії здійснюються».

 

Зауважимо, показники каналу у праймі знизились у серпні-вересні.

 

Середня частка Нового каналу за минулий тиждень (19-25 вересня) за комерційною аудиторією (14-49, вибірка «50 тис.+») - 6,4%.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6243
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду