Film.ua почав знімати серіал «Лист очікування»

5 Серпня 2011
10721
5 Серпня 2011
14:56

Film.ua почав знімати серіал «Лист очікування»

10721
Film.ua почав знімати серіал «Лист очікування»

4 серпня група компаній Film.ua, спільно з російським продакшном «Шпиль», розпочала виробництво 12-серійного фільму «Лист очікування» («Лист ожидания»). Про це повідомляє прес-служба Film.ua.

 

Кожна серія - це окрема розповідь про події в житті медперсоналу клініки трансплантології Грохольського. Серіал піднімає соціально-медичну тему, при цьому не переобтяжений професійною інформацією і розповідає в першу чергу про непрості людські долі, зазначають у прес-службі.

 

Режисер фільму - Андрій Чорних, відомий за фільмами «Баязет» і «Агент національної безпеки», сценарист  - Алла Криницина, оператор - Михайло Марков, продюсери - Максим Уханов, Віктор Мірський. В головних ролях: Микита Салопін, Марія Аніканова, Дар\'я Волга, Даниїл Співаковський, Іван Оганесян, Федір Черних та інші.

 

Зйомки нового серіалу триватимуть 4,5 місяця і будуть проходити як на натурі, так і в павільйоні, де вже збудовані декорації клініки трансплантології.

 

Вихід серіалу в ефір запланований у 2012 році. На якому каналі - у Film.ua поки не повідомляють.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10721
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
zozola
4271 дн. тому
Панове, ну ж прочитає режисер ЧернИх цей матеріал і засмутиться. У нього російське прізвище, сам він росіянин, але ж це не привід над його прізвищем збиткуватися. :) А він - режисер таких непересічних картин, як "Австрійськоє полє", "Сєкрєт вінодєлія"... Знакові картини, хоч і не для масового глядача
zozola
4274 дн. тому
Де Ви знайшли режисера ЧОрних? Якщо такий і є, то це зовсім не Андрій ЧЕрних, який знімав "Листок очікування"
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду