Опра Вінфрі запустила власний телеканал

2 Січня 2011
11099
2 Січня 2011
17:32

Опра Вінфрі запустила власний телеканал

11099
Опра Вінфрі запустила власний телеканал

1 січня 2011 року розпочав мовлення телеканал Oprah Winfrey Network (OWN) - спільне підприємство телеведучої Опри Вінфрі і Discovery Communications, повідомляє Lenta.ru з посиланням на Associated Press.

 

OWN відкрив мовлення годинною програмою, в якій Опра Вінфрі розповіла глядачам, що вони побачать найближчі кілька днів на телеканалі.

 

Першого січня OWN розпочав трансляцію документального серіалу «За сценою: Останній  сезон "Шоу Опры Вінфрі"».

 

Спеціально для OWN Опра Вінфрі підготувала серію програм про знаменитих людей Master Class, героями яких, зокрема, стануть екс-держсекретар США Кондоліза Райз і музикант Jay-Z.

 

У переліку інших програм першого сезону OWN - програма «У спальні с доктором Лорою Берман», яка повинна допомогти сімейним парам налагодити сексуальне життя, а також телеконкурс, учасники якого будуть боротися за право вести власну програму на каналі.

 

Як писала ТК, витрати на запуск телеканалу Опри Вінфрі перевищили 100 млн доларів.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11099
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду