Витрати на запуск телеканалу Опри Вінфрі, що стартує в січні, перевищили 100 млн доларів

30 Грудня 2010
10865
30 Грудня 2010
12:46

Витрати на запуск телеканалу Опри Вінфрі, що стартує в січні, перевищили 100 млн доларів

10865
Витрати на запуск телеканалу Опри Вінфрі, що стартує в січні, перевищили 100 млн доларів

Витрати на запуск телеканалу Oprah Winfrey Network (OWN) перевищили 100 млн доларів. Про це повідомляє Lenta.ru з посиланням на The Wall Street Journal.

 

Нагадаємо, що OWN - це спільний проект телеведучої Опри Вінфрі та Discovery Communications, який стартує у США в січні 2011 року і в американських кабельних мережах займе місце телеканала Discovery Health, що доступний для перегляду у 80 млн домогосподарств.

 

У телекомпанії планують за рік подвоїти аудиторію прайм-тайму, яку вдалося залучити каналу Discovery Health.

 

Опра Вінфрі погодилася з'являтися на телеканалі 70 годин на рік, хоча цей час можуть переглянути в бік збільшення. Восени на телеканалі стартує нове щотижневе шоу за її участі - Oprah's Next Chapter. Крім цього, OWN отримає 25-літню відеотеку «Шоу Опри Вінфрі», доповнить ці шоу новим контентом, після чого пустить в ефір окремі випуски.

 

До старту OWN готували майже три роки. Уперше про створення телеканалу було заявлено в січні 2008 року.

 

Як повідомляла ТК, «Шоу Опри Вінфрі», яке стартувало ще в 1986 році, закриється у 2011-му. Останній випуск вийде 9 вересня 2011 року. Сама ведуча пояснила це рішення, зокрема, тим, що хоче зосередитися на розвитку телеканалу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10865
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду