Перший національний поверне в ефір вечірню казку

29 Жовтня 2010
17764
29 Жовтня 2010
12:35

Перший національний поверне в ефір вечірню казку

17764
Перший національний поверне в ефір вечірню казку

На Першому національному готується проект вечірньої дитячої програми. Цю інформацію «Телекритиці» підтвердив генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф.

 

Як повідомив пан Бенкендорф, уже є концепція, ескізи, робочий варіант пісні програми, однак деталі проекту та його назва ще на стадії обговорення. «Оскільки дитячих казок немає, то хочеться зробити її якісно, тут найголовніше - не поспішити», - сказав він.

 

Передбачається, що програма матиме ведучого. За словами Єгора Бенкендорфа, одна з кандидатур на цю роль - Віктор Андрієнко.

 

За інформацією джерел ТК, планується, що у вечірній казці героями будуть три ляльки.

 

Дитяча програма виходитиме перед вечірнім випуском новин, «там де вечірня казка і повинна бути», - додав Єгор Бенкендорф.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17764
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Katya
4927 дн. тому
Акция: приди сегодня (2 ноября 2010) на награждение лучших сотрудников Першого національного (по ул. Шота Руставели, 17, это новая книгарня-кав’ярня “Азбука”) и получи гнилой помидор в подарок! Лучшим стрелкам подарки!! П.С. Шутим только насчет помидоров, если хотите показать свою любовь и уважение к лучшим сотрудникам канала, помидоры приносите с собой;) П.П.С. Народ, бросьте инфу в соцсети!!
777
4930 дн. тому
Ще треба шоб вона була тільки на Укр мові і тількі у 20.00 я було ранише.
катрусин кинозал
4930 дн. тому
Надо еще вернуть Катрусин кинозал.Прикольная была программа,и деткам будет нравиться.Это не проходящие ценности отечественного прошлого.)
!!!
4930 дн. тому
Отака х...ня, малята, надсілайте малюнки!
Наталя
4931 дн. тому
Уже обещали "Театральные сезоны" на регулярной основе. И где они? Сегодня, кстати, последняя пятница месяца...
ще краще
4931 дн. тому
Лучше Юля. А вместо кукол - Уколов и Терехин.
Lenin
4931 дн. тому
Наконец то хоть немного порадовали на первом.А то показывали на всех каналах какие то уродские иностранные мульты про гидроцифалов и уродрв-такой мультик вспомнищь-на повороте можно не вырулить.
Otar Dovzhenko
4931 дн. тому
Маю кращу пропозицію - Валід Арфуш і три ляльки з його модельної агенції.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду