УП: ГПУ скасувала постанови про відмову в порушенні кримінальної справи щодо Кучми і Литвина

8 Жовтня 2010
8237
8 Жовтня 2010
18:53

УП: ГПУ скасувала постанови про відмову в порушенні кримінальної справи щодо Кучми і Литвина

8237
УП: ГПУ скасувала постанови про відмову в порушенні кримінальної справи щодо Кучми і Литвина

Генпрокуратура скасувала постанови про відмову в порушенні кримінальної справи щодо Леоніда Кучми і Володимира Литвина. Про це повідомляє «Українська правда». За даними джерел видання, відповідна постанова про скасування була підписана 4 жовтня 2010 року.

 

Нагадаємо, у вересні слідчий Генпрокуратури в справі Гонгадзе виніс постанову про відмову в порушенні кримінальної справи проти Леоніда Кучми і Володимира Литвина за відсутністю в діяннях складу злочину.

 

Цю відмову оскаржила в суді адвокат Мирослави Гонгадзе Валентина Теличенко. Про аналогічний намір заявив адвокат Олексія Пукача Олег Мусієнко. Розгляд справи за скаргою пані Теличенко був перенесений, оскільки суддя заявила самовідвід.

 

Окрім цього, як повідомляє «Українська правда» з посиланням на «Українські новини», ГПУ відновила досудове слідство у справі Олексія Пукача для проведення додаткових слідчих дій.  Таке рішення ухвалив новий керівник слідчої групи Владислав Грищенко. Постанова винесена 7 жовтня в рамках статті 22 Кримінально-процесуального кодексу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8237
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду