«1+1» візьме участь у кінопроекті про Висоцького

22 Вересня 2010
20166
22 Вересня 2010
10:48

«1+1» візьме участь у кінопроекті про Висоцького

20166
«1+1» візьме участь у кінопроекті про Висоцького

«1+1» візьме участь у  виробництві біографічного фільму про Володимира Висоцького  з робочою назвою  «Спасибо, что живой». Про це повідомляє  Media Business Reports.

 

За цією інформацією  про свою участь  кінопроекті керівництво «1+1» пообіцяло оголосили на ринку «Кіно Експо 2010», який проходить у Санкт-Петербурзі.

 

«Це наша перша участь у спільному виробництві не тільки розважальних програм, а й фільмів. Ми будеймо й надалі працювати в цьому напрямі. Дуже віримо в команду, яка працює над фільмом. Я вважаю, що наступного року, коли відбудеться прем'єра фільму, то це стане подією року», - сказав ТК генеральний директор «1+1» Олександр Ткаченко.

На сьогодні над виробництвом проекту  працюють компанії «Дирекция кино», яка здійснювала виробництво фільмів «Адмирал»  та  «Ирония судьбы. Продолжение», і  Monumental Pictures.

 

За інформацією Media Business Reports, ексклюзивні права на дистрибуцію картини належатимуть «1+1».

 

Робота над фільмом (тоді проект називався «Мой черный человек») почалась ще у 2009 році під керівництвом молодого режисера Ігоря Волошина, але згодом  картина була передана Петру Буслову. Продюсерами фільму стали Анатолій Максимов («Дирекция кино») та  Михаель Шліхт («Monumental Pictures»), автор сценарію - син поета та співака Микита Висоцький. Ім'я виконавця головної ролі поки не розголошується, відомо, що в картині знімаються Сергій Безруков, Андрій Панін, Сергій Шакуров, Іван Ургант.  Планується, що у прокат фільм вийде не раніше літа 2011 року. Дія картини відбувається у 1979 році, коли під час  концертів у Бухарі у Висоцького стався серцевий напад і він пережив клінічну смерть.

 

«Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20166
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Димон
4614 дн. тому
Вот как? а эрнст, максимов и буслов об этом знают?
Венера
4966 дн. тому
Отличная новость. Этот фильм давно ждут, хорошо, что 1+1 над ним работают.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду