ESG зняла спецпроект про те, як Бенкендорф підвищує привабливість Першого і будує суспільне ТБ

17 Вересня 2010
13814
17 Вересня 2010
15:23

ESG зняла спецпроект про те, як Бенкендорф підвищує привабливість Першого і будує суспільне ТБ

13814
ESG зняла спецпроект про те, як Бенкендорф підвищує привабливість Першого і будує суспільне ТБ

ESG презентує спецпроект «Телебізнес» - 10-хвилинну програму, що виходитиме на каналі UBR.

 

«Формат программы предполагает развернутые истории успешного бизнеса руководителей ведущих телеканалов Украины, обсуждение инструментов повышения рейтингов каналов, тенденций развития телевиденья в Украине в целом», - ідеться в повідомленні каналу.

 

Перший випуск, як ідеться в релізі, присвячено особливостям переходу від державної моделі телебачення до суспільного. Тому в ній Єгор Бенкендорф, генеральний директор НТКУ, розповідатиме про «підвищення привабливості каналу», його телеактивах та особливостях конкуренції державного та комерційного мовлення.

 

Програма вийде в ефір 20 вересня.

 

Нагадаємо, що ESG є давнім партнером НТКУ і готує для нього низку проектів «корпоративних» новин.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13814
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Навигатор
4968 дн. тому
Все,что не сделали бы новые руководители Первого-направлено на поднятия канала на уровень выше.И все ,кто этим не доволен,явные недоброжелатиели тех успехов,которые происходят на Первом.Чем больше негатива в комментариях,тем сильнее и сильнее растет уверенность,что ребята с Первого на правильном пути.
Кливленд
4969 дн. тому
Главное знать какая конечная цель при конкуренции Государственного и коммерческого телевидения.Не каждый понимает какая ситуация и какие карт-бланши имеют те или иные структуры,и оченб любобытоно будет услышать разъяснения профессионалов.
Гусь хрустальный
4970 дн. тому
Правильно.Давно пора было рассказать по каким критериям и каким образом распределяются места в топ десяткеюОчень правильное решение.Похожее было когда то на каком не помню телеканале.
KOBLIA
4970 дн. тому
И много у вас "своих писак" работает на НТКУ, которые постоянно пишут о себе и своем руководстве такие сладкие коменты ...? Противно читать о "больших достижениях Бенкендорфа-Арфуша", люди с канала бегут семемильными шагами, а они не перестают себя, любимых, хвалить и лизать ... ПРО-ТИВ-НО !!!
Корона
4970 дн. тому
Вот любитель напраслину гнать Поціновувач.Ты наверное на всех форумах гадости пишешь на директоров телеканалов,потому что сам таким не стал.Но ведь призвание не только клеветать бывает.Можно например стать выдающимся математиком или астрономом.Тебе никогда такая идея в голову не приходила ??
Париж
4970 дн. тому
Главный показатель привлекательности канала-ег рейтинг.А Первый идет на свое законное место семимильными шагами последние пол года.И чтобы было понятно,что рейтинги правильный,такая программа необходима чтобы все понимали каким образом таких высоких результатов удалось добиться и что будет в перспективе.
Поціновувач
4970 дн. тому
Та невже Бєня всім розкаже як правильно "дерибанити бабло"?... Не вірю! Він постійно бреше, все що він говорить - робить на 100% навпаки. Краще б Арфуш розказав як він освоюїв мільйони своїх родичів-арабів, які його подали у міжнародний розшук як афериста-злодія : http://cripo.com.ua/?sect_id=4&aid=26399
давно пора
4971 дн. тому
Давно было пора это сделать.Вопрос-почему никто раньше за весь период времени этого не сделал ?
О,боже....
4971 дн. тому
Чердак уехал совсем!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду