«1+1» замість «Суперзірки» та «Міняю жінку» поставив горизонтальні серіали

4 Червня 2010
20170
4 Червня 2010
11:47

«1+1» замість «Суперзірки» та «Міняю жінку» поставив горизонтальні серіали

20170
«1+1»  замість «Суперзірки» та «Міняю жінку» поставив горизонтальні серіали

Після завершення проектів «Суперзірка» та «Міняю жінку» «1+1» повернувся до горизонтального програмування.

 

З 7 червня о 20.05 «1+1» покаже прем'єру серіалу «Ісаєв», а о 21.05 - «Ведмежий кут». Ці проекти транслюватимуться з понеділка по четвер, у п'ятницю на каналі залишиться - кінопоказ.

 

«Ісаєв» - серіал про молодість Штірліца. Цей проект входить до пакету компанії «Централ Партнершип», який канал придбав ще у травні 2008 року. «Ведмежий кут» також прем'єра 2010 року - кримінальна драма  виробництва російських продакшнів «Пирамида», «Максимус». В Росії серіал вийшов на НТВ 6 лютого.

 

Нагадаємо, з 8 березня у праймі «1+1»  розпочав вертикальне програмування: о 20.00 - щопонеділка виходило шоу «Міняю жінку», по вівторках та середах - «Суперзірка», а у четвер та п'ятницю - кінопоказ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20170
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
petja
5082 дн. тому
«1+1» повернувся до горизонтального програмування. Хех... ну а що їм ще лишається робити?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду