«Золоту пектораль» отримали дві телепрограми 5-го каналу – «Арсенал» і «Територія закону»

12 Квітня 2010
17994
12 Квітня 2010
12:05

«Золоту пектораль» отримали дві телепрограми 5-го каналу – «Арсенал» і «Територія закону»

17994
«Золоту пектораль» отримали дві телепрограми 5-го каналу – «Арсенал» і «Територія закону»

Переможцями Першого міжнародного фестивалю телевізійних фільмів «Золота пектораль» стали фільми «Я пам'ятник собі» (Україна), «Справа стрілочників» (Росія) та телепрограми «Арсенал» і  «Територія закону» (обидві - Україна).

 

 Ці стрічки отримали нагороду - «Золоту пектораль».

 

Фільм «Я пам'ятник собі» переміг у номінації «Таємниці історії», його автор Дмитро Тяжлов. Виробництво картини здійснював продюсерський центр «Новий Київ». Також у цій номінації срібну пектораль отримав російський фільм «Полонені та забуті» (режисер Вадим Артеменко), а бронзову стрічка «Рен-ТВ» - «Війна. Недитячі ігри» (режисер Володимир Луцький).

 

«Справа стрілочників» про Скнилівську трагедію виробництва каналу «Рен-ТВ» (цикл програм «Громкое дело») режисера Вадима Артеменка отримала першість у номінації «Експедиція в минуле». У цій же номінації срібну нагороду здобула стрічка «Гніздо Чорного янгола» (також з циклу програм «Громкое дело» «Рен-ТВ») режисера Вадима Адамовича.

 

Телепрограма «Арсенал» Юрія Повха, що виходить на 5-му каналі, здобула золоту пектораль у номінації «Марафон-екстрім». Срібну пектораль отримав російський фільм  художній фільм «Червоне на білому» (режисер Володимир Луізов), а бронзову - «Кіллер у погонах» Анастасії Корчагіної.

 

Програма «Територія закону» керівника відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС України у місті Києві Володимира Поліщука, яка виходить на 5-му каналі, здобула перемогу у номінації «Кримінал-ТВ». У цій же номінації срібна пектораль дісталась програмі «Рикошет» (автор Вікторія Кушнір, телеканал «Україна»), а бронзова  російському документальному фільму «Бомбіли» (автор  сценарію - Мария Кочиева) та телепрограмі «Автопатруль» (автор Леся Мельник, спільне виробництво відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС України у місті Києві та  Перший автомобільний).

 

Нагадаємо, Перший Міжнародний фестиваль телевізійних фільмів «Золота пектораль». «Золота пектораль» з  8 по 11 квітня проходив у місті Трускавець.

 

Засновник і організатор фестивалю: компанія «Жара» і «Роял готелі та СПА-курорт «Женева»».  Президент фестивалю - Костянтин Стогній, віце-президент - Андрій Бенкендорф, генеральний директор - Валентина Зануда, виконавчий директор - Дмитро Андреєв. Журі фестивалю: Андрій Бенкендорф, Марк Гресь, Юлія Зельдич, Юрій Мітюшин, Володимир  Нечипоренко, Констянтин Стогній, Дмитро Харитонов.

 

 Детальніше про фестиваль «Золота пектораль» читайте на ТК незабаром.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17994
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду