СТБ запустить талант-шоу The X Factor

21 Жовтня 2009
21109
21 Жовтня 2009
15:57

СТБ запустить талант-шоу The X Factor

21109
СТБ запустить талант-шоу The X Factor

Телеканал СТБ купив права на талант-шоу The X Factor. Основне завдання шоу - відкривати вокальні таланти. Повідомляє прес-служба каналу.

 

«Во время проведения кастингов на "Україна має талант" мы поняли, что в стране огромное количество певцов и что нужно создавать отдельную программу с ними», - пояснює вибір цього формату Сергій Назаров, директор департаменту планування і закупки програм телеканалу СТБ. 

 

За інформацією телеканалу, The X Factor став найуспішнішим шоу у Великій Британії після локальної версії Got talent. Він пройшов із середньою часткою 42%, а фінальний випуск досяг частки 52% (аудиторія 4+). У США вже успішно пройшли 8 сезонів американського аналогу The X Factor - American Idol. Фінал останнього сезону American Idol зібрав біля телеекранів більше глядачів, ніж всі інші розважальні шоу на американських національних телеканалах разом узяті, - 28 млн. осіб.

 

Як пояснює Сергій Назаров, у світі є три масштабних талант-шоу: SoYouThinkYouCanDance? («Танцують усі!»), Got talent («Україна має талант») і The X Factor (вокальне шоу).

 

«И в 2010 году в эфире СТБ мы запустим эту Большую тройку: весной - второй сезон «Україна має талант», осенью - «Танцуют все!-3» и The X Factor. Впервые в истории мировой телеиндустрии, все эти три формата талант-шоу будут выходить на одном канале, на СТБ»,- відзначає він.

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21109
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду