13 квітня на «Сіті» стартує шоу «Битва анекдотів»

13 Квітня 2009
6287
13 Квітня 2009
07:23

13 квітня на «Сіті» стартує шоу «Битва анекдотів»

6287
13 квітня на «Сіті» стартує шоу «Битва анекдотів»

13 квітня на телеканалі «Сіті» стартує проект «Битва анекдотів» виробництва продакшн-компанії «Актив Віжн».

 

Як повідомили «Детектор медіа» в компанії, 25-хвилинне шоу виходитиме в ефір у будні о 22.05. Ведучий програми - Геннадій Попенко, режисер-постановник - Олена Дмитрієва, оператор-постановник - Дмитро Плюта.

 

У програмі змагаються 2 команди; кожен тижневий етап змагання передбачає чверть-, півфінали та фінал, переможець якого за рішенням журі отримує нагороду - 3 тисячі гривень. У програмі може взяти участь будь-яка компанія друзів; зокрема у першій грі змагатимуться команди барменів та КВНщиків.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6287
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду