Журнал «Отдохни! Звезды» розпочав рекламну кампанію вартістю півмільйона доларів

1 Квітня 2009
5257
1 Квітня 2009
14:59

Журнал «Отдохни! Звезды» розпочав рекламну кампанію вартістю півмільйона доларів

5257
Журнал «Отдохни! Звезды» розпочав рекламну кампанію вартістю півмільйона доларів

Глянцевий щомісячник міні-формату про життя знаменитих людей «Отдохни! Звезды» розпочав рекламну кампанію, направлену на брендинг і підтримку продажів поточного числа видання. Про це повідомляє піар-служба видавничого дому «Бурда-Україна».

 

У рекламній кампанії, яка триватиме до 12 квітня, задіяні телеканали Новий канал, СТБ, ICTV, ТЕТ, «Сіті», Music Box і радіостанції «Гала-радіо», «Русское радио-Украина», «Ретро FM», «Наше радио», «Европа-плюс», «Взрослое радио». Вартість кампанії становить понад 500 тисяч доларів.

 

За словами головного редактора журналу «Отдохни! Звезды» Влада Іваненка, останнє число журналу містить ексклюзивний матеріал про Аллу Пугачову, яка вирішила залишити сцену: інтерв'ю з її близькими, особисті фотографії. «Звісно, такий випуск заслуговує на найширшу рекламну кампанію», - вважає пан Іваненко.

 

Довідка:

Журнал «Отдохни! Звезды» - глянцевий щомісячник міні-формату в сегменті people magazines. Складається з 12 історій українських, російських і світових знаменитостей. Видавець - ВД «Бурда-Україна». Показник аудиторії одного числа - 211460 осіб.

 

Видавничий дім «Бурда-Україна» створений у 1997 році. Засновник - німецький медіаконцерн Hubert Burda Media, володіє видавництвами і компаніями у 26 країнах. У Східній Європі у складі Burda Eastern Europe нині функціонують 6 видавництв - в Україні, Росії, Казахстані, Чехії, Польщі та Румунії. До портфоліо ВД «Бурда-Україна» входить понад 30 журналів різної тематики («Лиза», «Отдохни!», «АвтоМир», Playboy, «Мой ребёнок», Mini, Joy, «Oops!», Chip).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5257
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду