У березні в Україні пройде суддівство Міжнародного телефестивалю Banff

26 Лютого 2009
12049
26 Лютого 2009
15:34

У березні в Україні пройде суддівство Міжнародного телефестивалю Banff

12049
У березні в Україні пройде суддівство Міжнародного телефестивалю Banff
У березні цього року за ініціативи Індустріального телевізійного комітету (ІТК) в Україні пройде суддівство Міжнародного телевізійного фестивалю Banff. Про це повідомляє прес-служба ІТК.
 
Як повідомляється, група членів журі обирається спільно із експертами Міжнародного телевізійного фестивалю Banff та складатиметься із вітчизняних фахівців у галузі телебачення.
 
Члени журі будуть оцінювати роботи, подані до номінації «Політична документальна програма» (документальні програми, які безпосередньо стосуються та висвітлюють сучасні важливі політичні проблеми, акцентуючись на таких темах як: політичні партії або рухи, військові та політичні лідери, Уряд та державну політику, міжнародні стосунки та конфлікти, політичні пріоритети та систему). Переможці будуть оголошені та нагороджені під час Міжнародного телевізійного фестивалю Banff, який відбудеться з 7 по 10 червня 2009 року у Канаді. 
 
Як зазначає виконавчий директор ІТК Катерина Котенко, Комітет вже вдруге долучається до проведення суддівства престижних телевізійних нагород та Міжнародних відзнак. Зокрема, минулого року за ініціативи ІТК в Україні було проведено півфінал Emmy Awards.
 
Довідка
Міжнародний телевізійний фестиваль Banff є однією з найбільш важливих світових подій у створенні контенту. Щорічно він збирає більше тисячі учасників із понад 44 країн світу.   У 2009 році Banff відбудеться з 7 по 10 червня 2009 року у весняному Канаді. Для фахівців телевізійної галузі з усього світу заплановано спеціалізовані семінари та майстер-класи. Як відзначає прес-служба ІТК, Banff - це «ринок створення ідей, досягнення угод із співпродюсування, появи нових ділових стосунків та створення трендів розвитку індустрії». Фестиваль також відзначає видатні досягнення в телевізійній галузі, створює міжнародну платформу для спілкування учасників індустрії, дає можливість співпрацювати, обговорювати та обмінюватись думками з приводу нагальних проблем індустрії. 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12049
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду