Багаторічний коментатор «Євробачення» відмовився вести конкурс

5 Грудня 2008
8791
5 Грудня 2008
11:20

Багаторічний коментатор «Євробачення» відмовився вести конкурс

8791
Багаторічний коментатор «Євробачення» відмовився вести конкурс
У 2009 році коментатором пісенного конкурсу «Євробачення», який пройде у російській столиці, на Бі-бі-сі буде Ґрем Нортон, повідомляє газета The Guardian. Він замінить 70-річного сера Террі Воґена, який вів шоу протягом 35 років.
 
Террі Воґен відмовився коментувати шоу надалі, висловивши думку, що це «вже не музичний конкурс», а західноєвропейські учасники мають у ньому невеликі перспективи. Нагадаємо, в останніх конкурсах призові місця діставались переважно східноєвропейським та балканським країнам.
 
Багаторічний фанат «Євробачення» Ґрем Нортон, натомість, із задоволенням візьметься за цю роботу, яку він вважає чудовою і великою честю для себе. «Я не можу дочекатись поїздки в Москву: дешева водка плюс мовний бар’єр – що може бути краще?», - сказав новий ведучий.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8791
Читайте також
08.12.2008 07:38
Катерина Хінкулова
, для «Детектор медіа»
19 545
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Володя
5628 дн. тому
Ок, а можна уточнити, що коментатор цей коментував Євробачення в Британії і відмовився коментувати конкурс на ББСі, бо з статті виходить що коментатор - це якась загальнодержавна посада. Таке враження, що пишучи статтю автор сам не зрозумів основної суті.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду