Президент дав «заслуженого журналіста» колишньому прес-секретарю Януковича

31 Жовтня 2008
15454
31 Жовтня 2008
08:54

Президент дав «заслуженого журналіста» колишньому прес-секретарю Януковича

15454
Президент дав «заслуженого журналіста» колишньому прес-секретарю Януковича
Президент України Віктор Ющенко своїм Указом №979/2008 «за вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної журналістики, високу професійну майстерність, багаторічну сумлінну працю» присвоїв почесне звання «заслужений журналіст України» генеральному директору Луганської обласної телерадіокомпанії Родіону Мірошнику.
 
У минулому Родіон Мірошник був прес-секретарем Олександра Єфремова та Віктора Януковича (2005-2006), а нині є депутатом обласної ради від Партії регіонів.
 
Також Президент нагородив орденом «За заслуги» ІІ ступеня заступника гендиректора Луганської ОДТРК Юрія Казакова, присвоїв звання «заслужений працівник культури» старшому редактору Ользі Харченко, «заслужений працівник сфери послуг» - головному інженеру телерадіокомпанії Миколі Коршакову.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15454
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Запрос
5661 дн. тому
Мудрак, куда занести список кандидатов на Заслуженного журналиста? Кому оплату передавать - твоему клоуну Александрову?
5661 дн. тому
все правильно, радники сказали, що Ющу треба поліпшити імідж в ЗМІ на Сході країни...медалі ефективніше за темники від Балоги
Потебенько
5661 дн. тому
Це той самий Мірошник, який пропонував створити "південно-східне телебачення2. Заслужив...
Секретарь
5661 дн. тому
Лариса Мудрак дала звание Мирошнику и таким образом она с Ирой Геращенко (подружки не разлей вода) "прогнулись" перед Партией регионов. Что, скоро власть поменяется и Мудрак готовит себе запасной аэродром? Торгует Мудрак званиями заслуженных журналистов за спиной у Ющенко, аж гай шумыть!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду