ТРК «Україна» придбала права на показ матчів збірної України з футболу

8 Серпня 2008
11753
8 Серпня 2008
13:17

ТРК «Україна» придбала права на показ матчів збірної України з футболу

11753
ТРК «Україна» придбала права на показ матчів збірної України з футболу

ТРК «Україна» отримала права на трансляцію матчів збірної України з футболу у відбірковому циклі Чемпіонату світу - 2010. Про це «ТК» повідомила головний редактор каналу Марина Миргородська.

 
За інформацією прес служби телеканалу, у сезоні 2008/2009 ТРК «Україна» покаже всі домашні та виїзні ігри збірної. Окрім офіцінийх та товариських матчів національної збірної у пакет увійшли всі матчі молодіжної команди Ю-21, включаючи кваліфікаційний турнір до «Євро 2012» та Міжнародний турнір пам’яті Валерія Лобановського 2009 року.
 
 «Цей продукт є стратегічно важливим для телеканалу », - наголосив шеф-редактор спорту ТРК «Україна» та директор ТРК «Футбол» Олександр Денисов. Також він зазначив, що «у певній мірі сприяв у отриманні ТРК «Україна» цих прав Григорій Суркіс».
 
Під час трансляцій цих матчів на ТРК «Україна» залучатимуться міжнародні спеціалісти, а матчам молодіжної та національної збірної на телеканалі «Футбол» будуть присвячені спеціальні ток-шоу.
 
20 серпня о 19.00 відбудеться показ товариського поєдинку між збірними України та Польщі.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11753
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Евгений
5745 дн. тому
Интересно, что они имеют в виду под международными специалистами? Маслаченко теперь матчи сборной Украины будет комментировать?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду