ICTV пропонує всім каналам транслювати «Свободу Слова з Президентом України»

21 Вересня 2007
22541
21 Вересня 2007
09:21

ICTV пропонує всім каналам транслювати «Свободу Слова з Президентом України»

22541
ICTV пропонує всім каналам транслювати «Свободу Слова з Президентом України»

Телеканал ICTV звернувся з відкритим листом до керівників усіх українських телеканалів. Наводимо текст листа повністю:

 

Директорам телеканалів

Міжнародна комерційна телерадіокомпанія ICTV ініціювала проведення 28 вересня загальнонаціонального спеціального проекту «Свобода Слова з Президентом України» у прямому ефірі ICTV. Тема проекту «Сценарій майбутнього України». Наша телерадіокомпанія запросила до участі в цій програмі Президента України та лідерів інтелектуальної еліти країни, і отримала підтвердження участі Віктора Ющенка та наших знаменитих сучасників у проекті.

 

Розуміючи, яке значення для майбутнього країни має проведення чесних і неупереджених виборів до Верховної Ради України, гарантом чого виступає Президент, і вибір шляху розвитку нашої держави, наша телекомпанія пропонує усім мовникам отримати сигнал національного прямого ефіру і транслювати його у власних мережах в реальному часі.

 

Ми плануємо розпочати ефір 28 вересня о 19.20 і завершити о 21.00. В середині програми буде дві перерви на рекламу. Звичайно, природнім завершенням загальнонаціонального прямого ефіру стане Звернення Президента України, трансляція якого запланована на 21.00.

 

Прошу усіх зацікавлених у трансляції дискусії за участю Президента України отримати параметри відкритого сигналу на офіційній веб-сторінці нашого телеканалу (www.ictv.ua), а цей лист вважати офіційним дозволом на використання програми в режимі прямого ефіру.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22541
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду