«PostПоступ» змінює координатора і формат

2 Квітня 2007
20272
2 Квітня 2007
16:41

«PostПоступ» змінює координатора і формат

20272
«PostПоступ» змінює координатора і формат

Публіцист і письменник Юрій Винничук, один зі співредакторів «PostПоступу», повідомив «ТК», що не зважаючи на те, що з редакції журналу кілька днів тому пішов координатор Володимир Павлів, видання виходитиме в звичному режимі.

 

«У нас нічого не закривається. На місце Павліва ми майже знайшли людину, зараз ми якраз ведемо переговори з кількома претендентами. Це питання вирішиться найближчими днями», – наголошує Юрій Винничук.

 

Також «ТК» стало відомо, що журнал «PostПоступ» невдовзі має змінити свій формат. Останній номер у старій концепції вийде 10 квітня.

 

За словами Юрія Винничука, у новому «PostПоступі» менше уваги приділятиметься політичним темам. «Може, він буде трошки веселіше, ніж був. У нас було забагато політики, а тексти були трохи сухуваті. Тепер буде інакше. Павлів передав своїх авторів, які йому дописували, частина авторів залишається й надалі. Виходитиме він все ж таки раз на місяць, а восени побачимо, як буде далі. Оновлений журнал з‘явиться на початку травня».

 

Як уже писала «ТК», Газета «Поступ» (заснована 1997 року Олександром Кривенком), власником якої був нинішній мер Львова Андрій Садовий, переживши за останні півтора роки низку перетворень, припинила виходити влітку 2006 року. За інформацією «Детектор медіа», після успішного для Андрія Садового результату місцевих виборів «Поступ» було продано головному редактору газети «Експрес» Ігореві Починку. А з10 листопада 2006 року, почав виходити оновлений тижневик «PostПоступ».

 

Олена Балацанова, «Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20272
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду