Серед власників «РосУкрЕнерго» немає жодної української державної структури, заявляє Президент України

2 Лютого 2006
2450
2 Лютого 2006
13:07

Серед власників «РосУкрЕнерго» немає жодної української державної структури, заявляє Президент України

2450
Серед власників «РосУкрЕнерго» немає жодної української державної структури, заявляє Президент України

Серед власників компанії «РосУкрЕнерго» немає жодної української державної структури. Про це заявив сьогодні на прес-конференції в Запоріжжі  Віктор Ющенко, повідомляє прес-служба Презтдента України. За його словами, він отримав цю інформацію від українських спецслужб.

«Ця структура, сформована суб’єктами господарювання, не має жодного відношення до державних українських служб», – наголосив В. Ющенко, додавши, що «РосУкрЕнерго» сформована виключно на базі законодавства Російської Федерації.

Необхідну інформацію щодо акціонерів цієї компанії має також Антимонопольний комітет та інші українські структури, від яких залежить компетентне рішення щодо можливості роботи РУЕ на території нашої держави, сказав В. Ющенко.

Водночас Президент зазначив, що поки Україна отримує туркменський газ, перед нею стоятиме питання агента, який відповідатиме за транзит цього газу через російську територію. В. Ющенко нагадав, що РУЕ займається транзитом туркменського газу в Україну з 2002 року і на сьогодні є єдиною в Росії структурою, яка має ліцензію на таку діяльність.

При цьому при створенні спільного підприємства НАК «Нафтогазу» з РУЕ питання доброї репутації російської компанії є надзвичайно важливим для України, наголосив В. Ющенко.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2450
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду