Хорошковський в Москві йде на підвищення

25 Листопада 2005
884
25 Листопада 2005
12:53

Хорошковський в Москві йде на підвищення

884
Хорошковський в Москві йде на підвищення
Валерій Хорошковський замінить Олександра Абрамова на посаді президента Evraz Group з 1 січня 2006 року.

Про це у п'ятницю повідомляє УНІАН з посиланням на інформацію компанії.

За словами агентства, Абрамов також залишить посаду голови ради директорів Evraz Group. З 1 травня 2006 року Раду очолить виконавчий директор "Євразу" Олександр Фролов.

У свою чергу Абрамов, основний акціонер "Євразу", залишиться членом ради директорів компанії.

На думку Ради директорів, Хорошковський має всі якості, необхідні на цій посаді. До приходу в "Євраз" в 2004 року Хорошковський був міністром економіки.

У повідомленні наголошується, що Абрамов продовжить брати активну участь в розвитку "Євраз Груп" і сприяти зростанню акціонерної вартості.

Коментуючи рішення Ради директорів, Абрамов зазначив: "Мене як чільного акціонера дуже радують досягнення компанії. Зараз, коли вона стала публічною компанією, розділення ролей президента і голови ради директорів сприятиме поліпшенню рівня корпоративного управління".

"Я переконаний у тому, що передаю управління компанією в надійні руки двох талановитих менеджерів, з якими я тісно співпрацював протягом багатьох років", - додав він.

Зміна ринкової кон'юнктури мала негативний вплив на операції Evraz Group, що може призвести до погіршення результатів компанії в II півріччі 2005 року порівняно з I півріччям, йдеться у повідомленні Evraz.

Група не публікувала проміжну звітність за міжнародними стандартами за I півріччя.

Як відомо, "ЄвразХолдинг" є управляючою компанією гірничо-металургійної промислової групи "Evraz Group S.A.", підприємства якої розташовані переважно в Росії.

"ЄвразХолдинг" управляє основними підприємствами групи: Нижньотагільським, Західно-Сибірським і Новокузнецьким металургійними комбінатами, компанією "Євразруда", Качканарським і Високогірським гірничо-збагачувальними комбінатами, а також Находкінським морським торговим портом.

Компанія "Evraz Group S.A." є найбільшим виробником сталі в Росії. В 2004 році загальний обсяг виплавки сталі підприємствами групи становив 13,7 млн. тонн.

Валерій Хорошковський в Україні володіє каналом "Інтер". Раніше він продав "Укрсоцбанк" Віктору Пінчуку. Хорошковський є міноритарним акціонером "Євразу".

Українська правда

Читайте також:

«Интер»: легализация «джинсы»?

Мустафін даватиме коментарі щодо подій на «Інтері» лише після своєї офіційної відставки

Мустафін йде з "Інтера"

Валерий Хорошковский: У меня в России выше вероятность увидеть бурых медведей, чем Бакая

Телемагнат из “Евразхолдинга”

"Интер" проявил наблюдательность

В складі правління телеканалу «Інтер» відбулися зміни. В Наглядову раду каналу увійшла Світлана Плужнікова

Збори акціонерів "Інтеру" обрали Хорошковського головою Наглядової ради
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
884
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду