ТРК «Україна» відтепер у складі ІТК

1 Листопада 2005
608
1 Листопада 2005
12:04

ТРК «Україна» відтепер у складі ІТК

608
ТРК «Україна» відтепер у складі ІТК
Наприкінці минулого тижня телерадіокомпанія „Україна” стала восьмим телеканалом у складі Індустріального телевізійного комітету (ІТК).

Заяву про це бажання ТРК „Україна” надіслала до ІТК на початку жовтня. Члени ІТК проголосували за приєднання цього каналу до телевізійної частини комітету.

Голова ІТК Олег Попенко вважає розширення комітету одним з стратегічних завдань. „Оскільки чим більш репрезентативним буде склад ІТК, тим більш вагомим буде голос організації під час захисту галузевих інтересів”, - така думка Олега Попенко.

Катерина Котенко, виконавчий директор ІТК підкреслює, що вступ ТРК «Україна» до членів комітету свідчить про поширення впливу ІТК на медіа-ринку.

Новий член комітету також висловив свою думку щодо свого приєднання до ІТК. Головний редактор ЗАО ТРК „Україна” Марина Миргородська: „Наша компанія давно мала бажання приєднатися до Індустріального телевізійного комітету. Ми вже давно повинні були подати заявку на вступ, адже ми заслуговуємо на це, як я думаю. Вже на протязі кількох років ми є однією з провідних телекомпаній України і за рейтингом займаємо 6-те місце. Ми дуже вдячні комітетові, що вони прийняли нас до членів ІТК. Сподіваємося, що ми будемо тепер разом сприяти розвитку телеринку країни у цивілізованому напрямку”.

Довідка: Асоціація «Індустріальний телевізійний комітет» була заснована 27 серпня 2002 року як професійна асоціація з метою організації збалансованої системи соціологічних досліджень (вимірювань) телевізійної аудиторії України та сприяння розвитку телевізійного ринку в Україні, також для саморегулювання галузі, тобто для узгодження всіма учасниками ринку спільно вироблених і існуючих гласно або негласно правил поведінки по відношенню один до одного, та до інших ринків і до державної влади. Головою асоціації було обрано Олега Попенка, генерального директора DMB & B / Starcom MediaVest Group.

До складу ІТК входять канали 1+1, Інтер, М1, ТЕТ, СТБ, ICTV, Новий канал, Україна


За інформацією прес-служби Індустріального телевізійного комітету

Читайте також:

Як Підалькіна в Нацраді уроки отримувала

ВОЛЯ та ІТК домовилися про розвиток цифрового телебачення (оновлено)

ТЕТ та М1 приєднались до Індустріального телевізійного комітету
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
608
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду