Нацрада визнала недійсною ліцензію ТРК "Спорт України"

14 Вересня 2005
960
14 Вересня 2005
16:07

Нацрада визнала недійсною ліцензію ТРК "Спорт України"

960
Нацрада визнала недійсною ліцензію ТРК "Спорт України"
Як зазначив на сьогоднішньому брифінгу член Нацради Ю. Сторожук, канал в неліцензійному вигляді транслював програми "Євроспорту". За його словами, цей факт набув міжнародного розголосу, що Україна не дотримується авторського права.

Після перевірок та пояснень генпродюсера ТРК "Спорт України" Валентина Щербачова, Нацрада виявила, що протягом 2 років телеорганізація не виходить в ефір, а на її частоті незаконно працювала ТРК "Славія-ТВ", яка без ліцензії здійснювала свою трансляцію. Тому, відповідно до закону, Нацрада припинила ліцензію ТРК "Спорт-Україна" і звернулся до керівництва кабельних мереж України з вимогою припинити трансляюції передач ТРК "Славія-ТВ".

В той же час, як зазначив пан Сторожук, якщо генеральний продюсер ТРК "Спорт-Україна" Володимир Щербачов знайде можливості для того, щоб почати мовлення свого каналу, Нацрада охоче розгляне його звернення про выдачу нової ліцензії, оскільки чиновники переконані в необхідности наявності спортивного каналу в українському ефірі.

"Детектор медіа", "Экономика"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
"Экономика"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
960
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду