Інтерньюз провів круглий стіл "Авторські та суміжні права в контексті взаємовідносин телерадіомовників і операторів кабельних мереж"

28 Листопада 2003
675
28 Листопада 2003
11:42

Інтерньюз провів круглий стіл "Авторські та суміжні права в контексті взаємовідносин телерадіомовників і операторів кабельних мереж"

675
Інтерньюз провів круглий стіл "Авторські та суміжні права в контексті взаємовідносин телерадіомовників і операторів кабельних мереж"
Інтерньюз-Україна 25 листопада 2003 р. провів круглий стіл “Проблеми авторських і суміжних прав в контексті взаємовідносин телерадіомовників і операторів кабельних мереж”.

Під час зустрічі кожна із сторін мала змогу висловити свою позицію, а також ознайомитися з точкою зору опонентів. Найбільш жвава дискусія розгорнулася навколо питання: “Чи є оператори кабельних мереж телерадіоорганізаціями і відповідно чи повинні вони виплачувати винагороду за використання авторського права та суміжних прав”. Результатом обговорення стало визначення спільних позицій, домовленість щодо подальшої спільної діяльності. Учасники круглого столу домовилися про проведення подальших консультацій, результатом яких стане врегулювання спірних відносин.

Павло Моісеєв, організатор круглого столу:

Ми з задоволенням констатуємо, що змогли зібрати всіх суб`єктів, зацікавлених в обговоренні непростих проблем, пов`язаних із використанням авторського права та суміжних прав та виплатою за це винагороди. Вперше сторони змогли знайти спільне розуміння окреслених питань та домовилися про узгодження подальших дій. Інетрньюз, займаючи нейтральну позицію, зацікавлений у врегулюванні всіх питань, пов`язаних із використанням авторських та суміжних прав в Україні. Тому ми запропонували свою допомогу у подальшій координації дій у цьому напрямку.

Співорганізаторами заходу виступили:

• Міжнародна громадська організація “Інтерньюз- Україна”,

• Всеукраїнська асоціація операторів кабельного телебачення і телеінформаційних мереж,

• Всеукраїнське об’єднання суб’єктів авторських і суміжних прав “Оберіг”,

• Незалежна асоціація мовників,

• Асоціація мережевих телерадіомовників України.

Контактна інформація: МГО "Інтерньюз-Україна" м. Київ, вул. Ризька, 15. Тел/факс (+38044) 458 4440

E-mail: law@internews.ua
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
675
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду